skip to Main Content
Opdekdeur Modern, 4 Glasvlakken

Opdekdeur modern, 4 glasvlakken

Metamorfose binnen enkele minuten

 

Met de standaard opdekdeuren van GewoonGers geef je het interieur binnen enkele minuten een hele andere uitstraling. Hier hoef je niet eens veel moeite voor te doen want je haalt de oude deur uit het kozijn en de nieuwe, GewoonGers deur wordt in het bestaande kozijn teruggeplaatst. Onze opdekdeuren worden allemaal voorzien van veiligheidsglas en bijbehorend deurbeslag.

Eenvoudig toe te passen, hoogwaardige kwaliteit en natuurlijk een echte blikvanger voor de woning!

Standaard deuren

De standaard deuren van GewoonGers zijn speciaal ontwikkeld voor bestaande woningen waarin een verbouwing niet gewenst is. Deze deuren worden eenvoudig in het huidige kozijn toegepast waardoor de deuren uitgewisseld kunnen worden. Kortom: een metamorfose binnen enkele minuten.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top