Zwart stalen opdekdeur met kozijn rookglas GewoonGers stalen deur met kozijn

Opdekdeur met kozijn tot plafond met rookglas

Opdekdeur met kozijn tot plafond

De bewoners van dit huis in Den Haag twijfelden: verhuizen of verbouwen? Ze hebben voor verbouwen gekozen, waarbij de gehele benedenverdieping is aangepakt. Inclusief de deur van gang naar hal! GewoonGers komt meestal als laatste in de verbouwing aan bod. Ook in dit geval. We hebben het oude, metalen kozijn eruit gehaald en het vervangen door een GewoonGers kozijn mét opdekdeur. Omdat in het oude kozijn een bovenlicht zat, kan de GewoonGers deur helemaal tot aan het plafond! Het kozijn wordt óver de beschadigde stukken muur en vloer gelegd, waardoor er geen ingrijpende werkzaamheden meer verricht hoeven te worden.

Wij komen jouw deur bij je inmeten, maken jouw bestelling helemaal op maat in onze eigen werkplaats én komen ‘m bij je monteren, voor de prijs die je online ziet. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest.

Meer over de plafondhoge deur

Specificaties producten

 • Type deur

  opdekdeur met kozijn

 • Type greep

  U-greep met magneetsluiting

 • Model

  de Meent

 • Profielkleur

  RAL 7021

 • Type glas

  rookglas

 • Productlijn

  webshop

before gewoongers bovenlicht oud
Zwart stalen opdekdeur met kozijn rookglas GewoonGers stalen deur met kozijn
before gewoongers bovenlicht oud
Zwart stalen opdekdeur met kozijn rookglas GewoonGers

Meer dan 100 gerse kleuren

De standaardkleuren die we gebruiken in de webshop zijn antraciet (RAL 7021) en gitzwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies uit meer dan 100 gerse RAL-kleuren én verschillende afwerkingen.

detail opdek kozijn zwarte binnendeur gewoongers
detail opdek kozijn zwarte binnendeur gewoongers

Duurzame en demontabele deuren

In tegenstelling tot de meeste deuren, gebruiken wij aluminium in plaats van staal. Om drie redenen: dit hoogwaardige materiaal met krasbestendige afwerking is niet van staal te onderscheiden, gaat langer mee (want: roest niet) én is demontabel. Geen gedoe dus met transport. Of met smalle trappenhuizen. GewoonGers past dus werkelijk in ieder interieur. Ook qua look en feel: of je nu houdt van klassiek of modern, landelijk of industrieel.