Stalen opdekdeur GewoonGers

Opdekdeur tussen hal en woonkamer Model De Meent

Opdekdeur tussen hal en woonkamer

Dit huis straalt warmte uit! De zachtroze muur en lichte visgraat vloer gaan gepaard met warme, donkere elementen. Zo hebben de bewoners gekozen voor een zwarte keuken, een donkere eettafel én zwarte plinten. De GewoonGers opdekdeur in model De Meent past ideaal in dit warme interieur.

Het kozijn is in dit geval mee geverfd met de deur (RAL 7021), wat goed past bij de donkere plinten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je kozijn in de huidige kleur te laten. De opbergkastdeur naast de GewoonGers deur is donker en past daarom goed bij de haldeur. Wil je voor je opbergkast ook een GewoonGers deur? Met de verschillende glassoorten kun je variëren van volledige doorkijk tot 100% privacy.

Ga jij voor een deur in je bestaande kozijn óf ga je voor een taatsdeur, schuifdeur of roomdivider? Alle producten worden op maat gemaakt voor jouw situatie. Voor een vaste prijs, natuurlijk.

Stalen opdekdeur GewoonGers
Stalen opdekdeur GewoonGers
Stalen opdekdeur GewoonGers
Stalen opdekdeur GewoonGers
Stalen opdekdeur GewoonGers

Duurzame en demontabele deuren

In tegenstelling tot de meeste deuren, gebruiken wij aluminium in plaats van staal. Om drie redenen: dit hoogwaardige materiaal met krasbestendige afwerking is niet van staal te onderscheiden, gaat langer mee (want: roest niet) én is demontabel. Geen gedoe dus met transport. Of met smalle trappenhuizen. GewoonGers past dus werkelijk in ieder interieur. Ook qua look en feel: of je nu houdt van klassiek of modern, landelijk of industrieel.

Bekijk een greep uit onze voorgeselecteerde producten