skip to Main Content
Kantoor Van Der Heijden, Barendrecht

Kantoor Van der Heijden, Barendrecht

Verschillende type systeemwanden gecombineerd

 

Binnen dit project zijn de kwaliteiten van GewoonGers en ESD Systeemwanden samengevoegd. Het resultaat is een kantoorruimte waarin men gescheiden kan werken maar toch contact met elkaar heeft. GewoonGers verzorgde de wanden rondom de trap van dit pand. De volledig glazen wanden zijn producten van ESD Systeemwanden.

GewoonGers op kantoor

GewoonGers is van huis uit een leverancier voor de zakelijke markt. Al gauw kwam hier de consumentenmarkt bij waardoor wij nu op alle vlakken kunnen voorzien in wanden. Voor kantoorpanden gelden vaak andere eisen dan voor woningen. Laat ons daarom weten waarmee we je van dienst kunnen zijn, dan zorgen wij voor een zo gericht mogelijke offerte en bijpassend advies.

Gerelateerde projecten

Den Haag
Rotterdam
Noordwijk

Productie & montage

GewoonGers heeft de gehele productie van schets tot realisatie in huis. Wij hebben het totaal proces geoptimaliseerd, waarbij flexibiliteit en korte levertijden centraal staan.

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top