skip to Main Content
Kantoor Tempo Team

Kantoor Tempo Team

Groningen, daar zijn we dan

 

Met GewoonGers gaan we het hele land door! Deze keer waren wij in Groningen voor wederom een prachtig Tempo Team filiaal. We komen niet vaak in het Noorden van Nederland (helaas), maar als we er dan eenmaal zijn, is het weer voor geweldige projecten waar we erg blij mee zijn.

Het kantoor krijgt vanuit veel hoeken daglicht binnen. Met gebruik van de GewoonGers wanden worden de ruimten afgesloten zonder de lichtinval te belemmeren. De stoere wanden gecombineerd met de looks van beton en verschillende soorten hout zorgen voor een industriële sfeer. De bont gekleurde tapijten zorgen daarentegen weer voor iets huiselijks in het geheel. Kortom: dit lijkt ons een ontzettend leuke werkplek!

GewoonGers op kantoor

GewoonGers is van huis uit een leverancier voor de zakelijke markt. Al gauw kwam hier de consumentenmarkt bij waardoor wij nu op alle vlakken kunnen voorzien in wanden. Voor kantoorpanden gelden vaak andere eisen dan voor woningen. Laat ons daarom weten waarmee we je van dienst kunnen zijn, dan zorgen wij voor een zo gericht mogelijke offerte en bijpassend advies.

Gerelateerde projecten

Den Haag
Rotterdam
Noordwijk

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top