skip to Main Content
Kantoor Tempo Team

Kantoor Tempo Team

Wij maken tempo

 

We hebben er weer één! Daarmee bedoelen we natuurlijk dat GewoonGers wederom een Tempo Team filiaal van wanden en deuren mocht voorzien. Na Arnhem en Breda was het Tempo Team kantoor in Eindhoven aan de beurt voor een complete make over. Ieder kantoor heeft eigen kenmerken maar enkele elementen zorgen toch voor een rode draad binnen deze keten van uitzendbureaus.

Binnen dit kantoor is gekozen voor wanden met dubbele scharnierdeuren. Deze deuren kunnen helemaal plat open voor een zo groot mogelijke doorgang indien nodig. Tevens zijn de deuren individueel van elkaar te gebruiken.

De kleinere ruiten bovenin de wanden zorgen voor een industriële uitstraling en geven het project een unieke twist op de reeds gerealiseerde wanden binnen onze referenties.

GewoonGers kantoorwanden

Naast het esthetische gedeelte van het realiseren van kantoorwanden, komt ook vaak een stukje techniek kijken. GewoonGers denkt graag mee in oplossingen die van toepassing zijn op het betreffende kantoor. Misschien dient de wand wel onder een systeemplafond te worden gemonteerd. Hoe gaat dat in zijn werk? Of is geluiddemping een belangrijk onderdeel bij het plaatsen van nieuwe wanden? Stel ons op de hoogte van de huidige situatie en de gewenste situatie zodat wij een passende aanbieding kunnen doen.

Gerelateerde projecten

Den Haag
Rotterdam
Noordwijk

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top