Verschillende stalen deuren en wanden op kantoor Onbegrensd project bij Stoutjesdijk

Kantoortuin zónder het lawaai

De kantoortuin: een begrip met een dubbele betekenis. Een grote, open ruimte is gezellig en vinden sommige werknemers fijn werken. Maar het geeft je ook het gevoel dat je nooit rustig kan werken.

Door de stalen wanden en deuren van GewoonGers behoud je een open cultuur, maar creëren de glazen wanden óók privacy en rust. Géén geluidsoverlast als je de deur even achter je dichttrekt. Wél een welkom gevoel als je binnenloopt en de receptie direct ziet.

De deuren en wanden in dit project zijn uit onze Onbegrensd productlijn. Dit betekent dat de producten geheel zijn afgestemd op het interieur en de wensen van het bedrijf. Heb jij al een idee voor jouw woonruimte of kantoor? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Kortom: met stalen deuren en wanden van GewoonGers heb je géén kantoortuingevoel, maar wél een vrij zicht!

Duurzame en demontabele deuren

In tegenstelling tot de meeste deuren, gebruiken wij aluminium in plaats van staal. Om drie redenen: dit hoogwaardige materiaal met krasbestendige afwerking is niet van staal te onderscheiden, gaat langer mee (want: roest niet) én is demontabel. Geen gedoe dus met transport. Of met smalle trappenhuizen. GewoonGers past dus werkelijk in ieder interieur. Ook qua look en feel: of je nu houdt van klassiek of hypermodern.

Bekijk wat voorgeselecteerde producten van GewoonGers

Geen resultaat gevonden