skip to Main Content
Kantoor Perfect Plant Deal

Kantoor Perfect Plant Deal

Groene vingers en GewoonGers

 

Het kantoor van Perfect Plant Deal straalt één en al leven uit! De GewoonGers wand voorzien van pendeldeur zorgt samen met de meubelen voor een robuuste uitstraling. De planten lijken nog groener in combinatie met het donkere aluminium en zorgen voor een huiselijke sfeer.

Onze pendeldeuren worden altijd voorzien van handgrepen die zowel op het profiel kunnen worden gemonteerd als in het glas. De lengte van deze grepen is vrij te bepalen en wordt afgestemd op het ontwerp van de wand.

Het ontwerp is in samenwerking met de eigenaren van Perfect Plant Deal tot stand gekomen.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top