skip to Main Content
Kantoor GH+O

Kantoor GH+O

GewoonGers gaat het hele land door!

 

Dit keer voor het eerst in Leeuwarden en wat was dat een succes. Het bedrijf GH+O heeft een kantoorinrichting ontworpen welke helemaal met de tijd meegaat. Industrieel en modern. Een uitgelezen kans voor GewoonGers om met dit prachtige project het portfolio uit te breiden. Wij zijn trots! We wensen jullie veel plezier, motivatie en succes toe in deze mooie werkomgeving.

Kantoorwanden

Naast het esthetische gedeelte van het realiseren van kantoorwanden, komt ook vaak een stukje techniek kijken. GewoonGers denkt graag mee in oplossingen die van toepassing zijn op het betreffende kantoor. Misschien dient de wand wel onder een systeemplafond te worden gemonteerd. Hoe gaat dat in zijn werk? Of is geluiddemping een belangrijk onderdeel bij het plaatsen van nieuwe wanden? Stel ons op de hoogte van de huidige situatie en de gewenste situatie zodat wij een passende aanbieding kunnen doen.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top