skip to Main Content
Kantoor Estay Concept & Design

Kantoor Estay Concept & Design

Een ruime doorgang zonder ruimteverlies

 

Middenin het centrum van Rotterdam kun je Buro Estay vinden.

Een creatief bureau met een net zo creatief interieur. Het pand is 4,20 meter hoog en vrij lang. Door middel van het plaatsen van een GewoonGers wand is de ruimte opgedeeld. Een wat drukker ogende vakverdeling moest het industriële karakter benadrukkken. De schuifdeuren in het midden kunnen geheel open worden gezet waardoor de ontstane doorloop erg breed is. Ideaal als er meubelen moeten worden verplaatst!

Verder mocht een balustrade niet ontbreken langs de trap, dus die hebben we meteen meegenomen in het project.

Kantoorwanden

Naast het esthetische gedeelte van het realiseren van kantoorwanden, komt ook vaak een stukje techniek kijken. GewoonGers denkt graag mee in oplossingen die van toepassing zijn op het betreffende kantoor. Misschien dient de wand wel onder een systeemplafond te worden gemonteerd. Hoe gaat dat in zijn werk? Of is geluiddemping een belangrijk onderdeel bij het plaatsen van nieuwe wanden? Stel ons op de hoogte van de huidige situatie en de gewenste situatie zodat wij een passende aanbieding kunnen doen.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top