skip to Main Content
Kantoor ESD Systeemwanden, Vlaardingen

Kantoor ESD Systeemwanden, Vlaardingen

Waar het allemaal gebeurt …

 

GewoonGers en ESD Systeemwanden zijn samen gevestigd onder één dak. Zowel de producten van ESD als van GewoonGers worden hier ontwikkeld, verkocht, verwerkt en geproduceerd. Vanaf 2019 krijgt het kantoor een flinke restyling waardoor dit kantoor nooit meer hetzelfde zal zijn…

Nieuwsgierig

naar de plek waar wij al onze producten zelf maken? Kom dan eens langs bij ons in de showroom! Vanuit daar werp je meteen een blik op de fabriek waar al onze producten door onze eigen jongens worden verwerkt en geproduceerd. ‘De open keuken van GewoonGers’ noemen wij het ook wel. We zijn trots op wat we hier maken en dat laten we graag zien.

Gerelateerde projecten

Den Haag
Rotterdam
Noordwijk

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top