skip to Main Content
Kantoor Cataly Partners, Hendrik-Ido-Ambacht

Kantoor Cataly Partners, Hendrik-Ido-Ambacht

Functioneel, maar ook leuk om te zien

In opdracht van Ron Veldhuysen Styling & Ontwerp verzorgde GewoonGers de wanden in het kantoor van Cataly Partners in Hendrik-Ido-Ambacht. De grote kantoorruimte is opgedeeld is 4 verschillende delen. Eén grote werkomgeving en drie ruimten waar besprekingen kunnen plaatsvinden. De deuren zijn uitgerust met valdorpels en bovendorpels. Dit zijn aanvullingen op de scharnierdeuren die zorgen voor extra geluiddemping.

Een ongelijke vlakverdeling waarbij het glaspaneel op ooghoogte het grootst is zorgt voor overzicht gecombineerd met een leuke verdeling van het framewerk. De GewoonGers wand geeft kantoren een huiselijke sfeer en is een mooie, aangeklede variant op de strakke, volledig glazen wanden.

GewoonGers & kantoorwanden

Naast het esthetische gedeelte van het realiseren van kantoorwanden, komt ook vaak een stukje techniek kijken. GewoonGers denkt graag mee in oplossingen die van toepassing zijn op het betreffende kantoor. Misschien dient de wand wel onder een systeemplafond te worden gemonteerd. Hoe gaat dat in zijn werk? Of is geluiddemping een belangrijk onderdeel bij het plaatsen van nieuwe wanden? Stel ons op de hoogte van de huidige situatie en de gewenste situatie zodat wij een passende aanbieding kunnen doen.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top