skip to Main Content
Kantoor Bakerstreet Holding, Utrecht

Kantoor Bakerstreet Holding, Utrecht

Je kunt niet om GewoonGers heen, je moet er dóórheen

 

Dit grote kantoorpand is opgesplitst middels GewoonGers puien en deuren. Kenmerkend voor dit project zijn de zeer brede glaspanelen die in sommige wanden zijn geplaatst. Het resultaat is fris en modern, zoals wij het graag zien.

Inmiddels plaatste GewoonGers wanden op zowel de 6e als 8e etage in dit pand. Hogere verdieping zijn geen enkel probleem voor ons. Wij werken met een modulair op te bouwen systeem waardoor wij op vrijwel iedere locatie kunnen leveren.

Details van GewoonGers

Bij GewoonGers hechten we veel waarde aan de details die invloed hebben op de uitstraling en het functioneren van de wand. Daarom adviseren wij altijd in afmetingen voor wanden en deuren en natuurlijk de stabiliteit van de totale constructie. De profielen van GewoonGers zijn naar eigen ontwerp en dus uniek. Onze profielen hebben altijd dezelfde slanke afmetingen en de verhouding tussen profiel en glas bepaal je zelf. Onze RAL 7021 poedercoat afwerking met structuur geeft de wand een robuuste finish.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top