skip to Main Content
Kantoor Anderson MacGyver

Kantoor Anderson MacGyver

Een fijne werkplek? GewoonGers helpt!

 

De werkplek is een plek waar mensen veel tijd doorbrengen. Daarom is het belangrijk om een aantrekkelijke werkplek te creëren waarin je je thuis kunt voelen en waar je met plezier aan het werk gaat. GewoonGers kan hierbij helpen. Collega’s blijven onderling met elkaar in contact ondanks de scheidingswanden.

Door met 90° hoeken te werken is het mogelijk om alles uit één wand te laten bestaan. De hoeken in deze wand zijn gemaakt van aluminium kokerprofielen, maar een hoek volledig van glas is uiteraard ook mogelijk.

De speelse vakverdeling in deze wand zorgt voor een huiselijke en informele uitstraling.

GewoonGers op kantoor

GewoonGers is van huis uit een leverancier voor de zakelijke markt. Al gauw kwam hier de consumentenmarkt bij waardoor wij nu op alle vlakken kunnen voorzien in wanden. Voor kantoorpanden gelden vaak andere eisen dan voor woningen. Laat ons daarom weten waarmee we je van dienst kunnen zijn, dan zorgen wij voor een zo gericht mogelijke offerte en bijpassend advies.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top