Dubbele taatsdeur met zijlicht en bovenlicht

Hoge taatsdeuren met bovenlichten Voor in een hoge ruimte

Hoge taatsdeuren met zijpanelen en bovenlichten

Ruimtelijk, licht, hoogte: dé kernwaarden van dit huis in Zwanenburg! Om zo veel mogelijk bij deze kernwaarden te blijven, heeft GewoonGers verschillende producten geleverd.

Het gaat om een dubbele taatsdeur met zijpanelen en bovenlicht én 2 enkele taatsdeuren, ook met een zijpaneel en bovenlicht. In totaal zijn deze wanden 4,20 meter hoog. Omdat de deuren van GewoonGers tot 3 meter hoog kunnen, zijn er aan de bovenkant van de taatsdeur glazen panelen (bovenlichten) toegevoegd, om zo optimaal mogelijk de hoogte te benutten. En dát is gelukt.

Heb je zelf een idee of bijzondere situatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je kunt ook een kijkje nemen bij onze voorgeselecteerde producten: deze worden áltijd op maat gemaakt voor een vaste prijs.

Taatsdeuren in Zwanenburg
Dubbele taatsdeur met veel licht
Dubbele taatsdeur met veel licht
Enkele taatsdeur met zijlicht en bovenlicht
Handgreep taatsdeur u vorm
Handgreep taatsdeur
Taats systeem taatsdeur

Duurzame en demontabele deuren

GewoonGers gebruikt aluminium in plaats van staal. Om drie redenen: dit hoogwaardige materiaal met krasbestendige afwerking is niet van staal te onderscheiden, gaat langer mee (want: roest niet) én is demontabel. Geen gedoe dus met transport. Of met smalle trappenhuizen. GewoonGers past dus werkelijk in ieder interieur. Ook qua look en feel: of je nu houdt van klassiek of modern, landelijk of industrieel.

Bekijk een greep uit onze voorgeselecteerde producten