GewoonGers blauwe stalen deur, blauwstaal, binnendeur

GewoonGers winkel Amsterdam Je kunt ons vinden in woonmall Villa ArenA

GewoonGers Amsterdam

Ja, het is echt waar. Dat Rotterdamse bedrijf is nu ook gewoon in Amsterdam te vinden! Waarom? Omdat we vinden dat we op meer plekken bereikbaar moeten zijn en omdat we al héél veel projecten in Noord-Holland mogen uitvoeren. Daar zijn we heel blij mee.

GewoonGers Amsterdam heeft een oppervlakte van ruim 500m² vol wooninspiratie en bevindt zich op de 1e etage van woonmall Villa ArenA. Ga je aan de slag in je (nieuwe) woning, dan is het zeker de moeite waard om deze woonmall te bezoeken en meteen even bij GewoonGers naar binnen te wandelen. Je bent 7 dagen per week van harte welkom.

Kom je liever op afspraak? Dat kan natuurlijk ook. Plan je bezoek eenvoudig online. Wil je een impressie krijgen van onze showroom? Scroll dan verder voor meer foto’s.

Plan je bezoek aan GewoonGers Amsterdam

Stalen deuren shoppen bij GewoonGers Amsterdam

In onze winkel kun je alle deursoorten uitproberen. Ieder deurtype die je in de webshop kunt vinden, zie je hier in het echt. Denk daarbij aan opdekdeuren of stompe deuren voor in het eigen kozijn of met een heel nieuw kozijn (tot je plafond), aluminium taatsdeuren, aluminium schuifdeuren en allerlei wandopstelling in combinatie met verschillende aluminium deuren. Wist je trouwens dat onze deuren ook terug zijn te zien in verschillende televisieprogramma’s? Lees snel verder onder de foto.

Bezoek GewoonGers Amsterdam

GewoonGers Amsterdam showroom stalen deuren

Metalen deuren van GewoonGers op tv

Misschien heb je onze deuren al eens eerder voorbij zien komen op televisie. De stalen deuren van GewoonGers zijn namelijk te zien in programma’s als vtwonen Weer verliefd op je huis en Kopen Zonder Kijken. Hiermee willen we de mensen inspireren om bijvoorbeeld een nieuwe deur in het bestaande kozijn te zetten (zonder verbouwing) of om toch die stap te nemen voor een gekleurde stalen deur te kiezen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan gerust eens gezellig langs bij GewoonGers in Amsterdam. Onze collega’s staan 7 dagen per week voor je klaar en geven passend advies waar nodig.

 

Openingstijden GewoonGers Amsterdam

Showroom GewoonGers Amsterdam stalen deuren gers deur Villa Arena

Showroomafspraak overslaan en gewoon meteen een adviseur van GewoonGers aan huis laten komen? Dat kan! Een inmeetafspraak is geheel vrijblijvend en we geven meteen gericht advies indien gewenst. Daarna kun je besluiten om eventueel over te gaan tot de aankoop.

Showroom GewoonGers Amsterdam stalen deuren gers deur Villa Arena
Showroom GewoonGers Amsterdam stalen deuren gers deur Villa Arena
Showroom GewoonGers Amsterdam stalen deuren gers deur Villa Arena
Showroom GewoonGers Amsterdam stalen deuren gers deur Villa Arena
Showroom GewoonGers Amsterdam stalen deuren gers deur Villa Arena

FAQ

 • Hebben jullie een showroom in Amsterdam?

  Ja! GewoonGers heeft een showroom in Woonmall Villa ArenA in Amsterdam die 7 dagen per week geopend is. Wil je onze deuren met eigen ogen komen bewonderen en uitproberen? Maak dan gerust een showroom afspraak in Amsterdam of kom gezellig spontaan langs. Bekijk het adres, de openingstijden of maak een showroomafspraak in onze showroom in Amsterdam.

 • Hebben jullie een showroom in Rotterdam?

  Ja! GewoonGers heeft een showroom in Vlaardingen, vlakbij Rotterdam, die 6 dagen per week is geopend. Wil je onze deuren met eigen ogen komen bewonderen en uitproberen? Maak dan gerust een showroom afspraak in Vlaardingen of kom gezellig spontaan langs. Bekijk ons adres, de openingstijden of maak een showroomafspraak in onze showroom in Vlaardingen.

 • Zijn prijzen inclusief inmeten, leveren en monteren?

  Ja, de prijzen zijn altijd volledig inclusief. We voorzien je graag van een zo gericht mogelijke offerte zonder extra kosten achteraf.

 • Waarom kies ik voor GewoonGers?

  Waarom zou je kiezen voor een deur van GewoonGers? Nou, onder andere hierom! Gratis inmeetservice en advies, 30-dagen-geld-terug-garantie, veilig thuis betalen met betaallink, maximaal 2 maanden levertijd, op maat gemaakt voor jou, bekend van tv én ruim 17 jaar ervaring. Waarom GewoonGers is duidelijk toch?

 • Kan een stalen deur in mijn kozijn geplaatst worden?

  Aangezien GewoonGers deuren van aluminium maakt, kunnen deze deuren wél in jouw kozijn geplaatst worden. Een deur van staal is namelijk te zwaar voor een bestaand kozijn. Aluminium daarentegen is licht in gewicht én duurzaam. Er is dus geen verbouwing nodig als je een stalen deur in huis wilt.

 • Kan ik een GewoonGers opdekdeur personaliseren?

  Ja, dat kan! Kijk eens in onze webshop. Je kunt hier kiezen uit verschillende kleuren, modellen (of een eigen ontwerp), deurgrepen en glassoorten. Zo vind je zeker een deur die bij jou past. Dus óók één voor je toilet, bijvoorbeeld.

 • Wat is de levertijd bij GewoonGers?

  Nadat GewoonGers jouw bestelling heeft ingemeten, kunnen we exact zeggen wanneer de levering en montage plaatsvindt. Houd, afhankelijk van het bestelde product, rekening met een levertijd van maximaal 2 maanden. Je kiest zelf de datum uit via een link die je toegestuurd krijgt.