Showroom GewoonGers Katendrecht

Voormalige showroom GewoonGers Waar het allemaal begon...

De eerste showroom van GewoonGers

In het begin waren de puien van GewoonGers te zien op Katendrecht. Boven de Fenix Food Factory aan de Veerlaan in Rotterdam creëerden wij een plek om ons product te kunnen laten zien aan de buitenwereld. Een stoer product toegepast in een industriële sfeer.

Industrieel was het zeker, maar soms zó industrieel dat het toepassen van de producten in een woonhuis niet meer haalbaar leek. De wanden van GewoonGers kunnen juist bijdragen aan een hele huiselijke sfeer en dit hebben wij beter kunnen aantonen in onze nieuwe showroom in Vlaardingen.

We kozen ervoor om een nieuwe showroom te ontwikkelen die gekoppeld is aan ons kantoor en de eigen productieruimte. Zo krijgen onze klanten een totaalbeeld van wat GewoonGers nu eigenlijk inhoudt.

Showroom GewoonGers Katendrecht
Showroom GewoonGers Katendrecht
Showroom GewoonGers Katendrecht

Maatwerk is onze specialiteit!

De producten van GewoonGers zijn volledig vrij in te delen. Wij laten ons niet binden aan standaardiseringen. Alles per project op maat gemaakt, dát is onze standaard! Wij geven je graag de vrijheid om het ontwerp van de wand of deur af te stemmen op jouw toekomstige of huidige interieur. GewoonGers werkt middels een kliksysteem waarbij iedere ruit en ieder profiel apart op locatie wordt aangeleverd. Hierdoor ondervinden wij geen hinder met betrekking tot het leveren en monteren op uiteenlopende locaties.