skip to Main Content
[gesloten] Voormalige Showroom GewoonGers, Katendrecht

[gesloten] Voormalige showroom GewoonGers, Katendrecht

De voormalige GewoonGers showroom

 

In het begin waren de puien van GewoonGers te zien op Katendrecht. Boven de Fenix Food Factory aan de Veerlaan in Rotterdam creëerden wij een plek om ons product te kunnen laten zien aan de buitenwereld. Een stoer product toegepast in een industriële sfeer. Industrieel was het zeker, maar soms zó industrieel dat het toepassen van de producten in een woonhuis niet meer haalbaar leek. De wanden van GewoonGers kunnen juist bijdragen aan een hele huiselijke sfeer en dit hebben wij beter kunnen aantonen in onze nieuwe showroom in Vlaardingen.

Wel hebben we ervoor gekozen om een nieuwe showroom te ontwikkelen die gekoppeld is aan ons kantoor en de eigen productieruimte. Zo krijgen onze klanten een totaalbeeld van wat GewoonGers nu eigenlijk inhoudt.

Gerelateerde projecten

Den Haag
Rotterdam
Noordwijk

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top