Stalen deuren bijkeuken zwarte deur GewoonGers

Extra brede schuifdeur en meer... allerlei deuren gecombineerd in Oud-Beijerland

Extra brede schuifdeur en meer...

Deze woning in Oud-Beijerland was een waar project voor GewoonGers: Tussen de hal en woonkamer is een aluminium taatsdeur met vast wandpaneel gerealiseerd. De taatsdeur is voorzien van stoere, maatwerk U-greep én kan naar twee kanten open. Richting de keuken is een échte blikvanger neergezet: een extra brede schuifdeur die ruim doorgang biedt tussen woonkamer en keuken.

Op de eerste verdieping zijn deuren met grijs matglas gerealiseerd. Het matglas zorgt voor privacy maar geeft de deuren toch diepte vanwege het kleurverschil tussen glas en aluminium profielen. Zelfs voor het toilet is gekozen voor een matglazen deur. Dit glas geeft voldoende privacy en kan zo dus worden toegepast voor zowel badkamer als toilet.

Tenslotte is er de taatsdeur in de badkamer. Dit is een combinatieproject tussen onze Concept producten (webshop) en Onbegrensd producten (bovenraam met schuine afwerking).

Heb jij een idee voor een product of heb je een unieke situatie? Vraag dan een offerte aan of stel je wand of deur zelf samen in onze webshop. Kom je liever naar één van onze showrooms om inspiratie op te doen? Dan ben je van harte welkom bij GewoonGers Amsterdam of GewoonGers Vlaardingen.

Direct naar de webshop

Binnenkijken gang woonkamer zwarte taatsdeur GewoonGers
Binnenkijken gang woonkamer zwarte taatsdeur GewoonGers
woonkamer stalen deuren schuifdeur extra breed GewoonGers
woonkamer stalen deuren schuifdeur extra breed GewoonGers
woonkamer stalen deuren schuifdeur extra breed GewoonGers
Stalen deuren bijkeuken zwarte deur GewoonGers
woonkamer stalen deuren schuifdeur extra breed GewoonGers

Showroomafspraak overslaan en gewoon meteen een adviseur van GewoonGers aan huis laten komen? Dat kan! Een inmeetafspraak is geheel vrijblijvend en we geven meteen gericht advies indien gewenst. Daarna kun je besluiten om eventueel over te gaan tot de aankoop.

Zwarte staatsdeur schuin plafond GewoonGers
Opdekdeuren zwarte deuren slaapkamer GewoonGers

FAQ

 • Zijn prijzen inclusief inmeten, leveren en monteren?

  Ja, de prijzen zijn altijd volledig inclusief. We voorzien je graag van een zo gericht mogelijke offerte zonder extra kosten achteraf.

 • Kan ik een GewoonGers opdekdeur personaliseren?

  Ja, dat kan! Kijk eens in onze webshop. Je kunt hier kiezen uit verschillende kleuren, modellen (of een eigen ontwerp), deurgrepen en glassoorten. Zo vind je zeker een deur die bij jou past. Dus óók één voor je toilet, bijvoorbeeld.

 • Ben ik aan standaard afmetingen gebonden?

  De webshop producten (productlijn Concept) worden geheel op maat gemaakt, maar hebben een minimum en maximum afmeting. Heb je een situatie die hiervan afwijkt? Kijk dan naar een extra paneel of deur óf vraag een vrijblijvende offerte aan, want wij zijn niet gebonden aan standaard afmetingen! Bekijk alle stalen deuren op maat.

  Minimum en maximum afmetingen van de webshop producten (Concept):

  • Deur voor in het kozijn – Een opdekdeur of stompe deur past in 99% van de gevallen in je bestaande kozijn. We komen hiervoor vrijblijvend inmeten.
  • Deur met kozijn – Breedte: maximaal 110 centimeter. Hoogte: maximaal 275 centimeter.
  • Enkele taatsdeurBreedte: minimaal 60 centimeter en maximaal 110 centimeter. Hoogte: minimaal 200 centimeter en maximaal 300 centimeter.
  • Enkele schuifdeur –  Breedte: minimaal 60 centimeter en maximaal 110 centimeter. Hoogte: minimaal 200 centimeter en maximaal 300 centimeter.
  • Enkel paneel Breedte: minimaal 20 centimeter en maximaal 110 centimeter. Hoogte: minimaal 200 centimeter en maximaal 300 centimeter.
 • Waarom kies ik voor GewoonGers?

  Waarom zou je kiezen voor een deur van GewoonGers? Nou, onder andere hierom! Gratis inmeetservice en advies, 30-dagen-geld-terug-garantie, veilig thuis betalen met iDeal, maximaal 2 maanden levertijd, op maat gemaakt voor jou, bekend van tv én ruim 17 jaar ervaring. Waarom GewoonGers is duidelijk toch?

 • Kan een stalen deur in mijn kozijn geplaatst worden?

  Stalen deuren zijn te zwaar voor een kozijn dat al aanwezig is: daarom maakt GewoonGers deuren van aluminium. Deze zijn duurzaam en licht in gewicht. Een GewoonGers deur wordt helemaal op maat gemaakt voor jouw bestaande kozijn! Scheelt jou ook weer een verbouwing.

 • Wat is de levertijd bij GewoonGers?

  Op alle producten van GewoonGers geldt een maximale levertijd van 2 maanden na inmeten. Deze tijd hebben we nodig om jouw bestelling op maat te maken. Voor sommige specials geldt een langere levertijd, mocht dit het geval zijn dan wordt dit vooraf kenbaar gemaakt op je offerte. Wist je dat een offerte aanvragen geheel vrijblijvend is?