Stalen deuren taatsdeur met rookglas GewoonGers

Dubbele taatsdeuren met rookglas Een brede doorgang tussen hal en woonkamer

Rookglas deuren met een luxe uitstraling

Taatsdeuren met rookglas: een echte sfeermaker voor je interieur. Het rookglas is verkrijgbaar in twee tinten en geeft een luxe uitstraling aan de deuren. In combinatie met de slanke profielen en minimalistische handgreepjes is er veel ruimte over om het glas goed tot uiting te laten komen.

Interesse in een taatsdeur op maat? Stel je deur dan zelf samen in onze webshop. Of kom naar één van onze showrooms:  GewoonGers Amsterdam of GewoonGers Vlaardingen.

Direct naar de webshop

Stalen deuren taatsdeur met rookglas GewoonGers
Stalen deuren taatsdeur met rookglas GewoonGers
Stalen deuren taatsdeur met rookglas GewoonGers
Stalen deuren taatsdeur met rookglas GewoonGers
Stalen deuren taatsdeur met rookglas GewoonGers
Stalen deuren taatsdeur met rookglas GewoonGers

Showroomafspraak overslaan en gewoon meteen een adviseur van GewoonGers aan huis laten komen? Dat kan! Een inmeetafspraak is geheel vrijblijvend en we geven meteen gericht advies indien gewenst. Daarna kun je besluiten om eventueel over te gaan tot de aankoop.

FAQ

 • Wat is een staatsdeur of bedoel je taatsdeur?

  Een taatsdeur valt niet in een kozijn. Maar in een speciaal afgewerkte sparing. Doordat de taatsdeur aan de onderkant en bovenkant scharniert, kun je hem beide kanten op openen. Lees meer over taatsdeuren.

 • Kan een taatsdeur in combinatie met vloerverwarming?

  In 99% van de gevallen is vloerverwarming geen probleem voor ons. Het taatssysteem voor onze deuren is een opbouwsysteem. Dat wil eigenlijk zeggen dat het grootste gedeelte van het scharnier in de deur verwerkt zit. Voor het taatssysteem plaatsen we twee schroefjes in de vloer. Hiervoor hoeven wij slechts 8 millimeter diep de vloer in.

 • Waar zit het scharnier bij een taatsdeur?

  Het scharnier van een taatsdeur bevindt zich in de vloer en het plafond. Hierdoor is een kozijn niet nodig én kan de deur naar twee kanten open. De breedtemaat van je deur heeft echter invloed op de afstand van het scharnier tot aan je muur. In dit artikel over het scharnier van een taatsdeur willen we je daar graag meer over vertellen.

 • Ik wil een taatsdeur. Hoe werkt dat?

  Natuurlijk wil je een taatsdeur! Ze zijn ontzettend handig en trendy. Voordat je een taatsdeur aanschaft, zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. Lees alles wat je moet weten over stalen taatsdeuren. Of lees meer over hoe je een taatsdeur van GewoonGers kunt bestellen.

 • Moet mijn deuropening of sparing aangepast worden voor een taatsdeur?

  Nee hoor, wij passen onze deur gewoon aan op de beschikbare ruimte. Alle deuren worden namelijk per bestelling op maat gemaakt. Wel moeten de vloer, de wanden en het plafond volledig klaar zijn voordat het inmeten plaatsvindt. Deze afwerkingen kunnen namelijk invloed hebben op de maatvoering van je deur. Zo zorgen we dat alles precies past!