Zwart stalen schuifdeur Gewoon Gers

Dubbele schuifdeur met 2 panelen De Blaak

Dubbele schuifdeur met 2 panelen

Deze ruime woonkamer is stijlvol gescheiden door middel van een dubbele schuifdeur met 2 zijpanelen. Zo wordt de kamer opgedeeld in meerdere ruimtes, zónder licht en ruimte te verliezen. De eetkamer wordt hierbij afgescheiden van het zitgedeelte. Ideaal als je graag eters over de vloer hebt en een afscheiding wilt creëren. Het voordeel van een schuifdeur in jouw pui is dat je geen ruimte met de draai verliest. De deuren worden ook gemakkelijk achter de zijpanelen geschoven als je de woon- en eetkamer toch bij elkaar wilt betrekken.

Wij komen de producten bij je inmeten, maken jouw bestelling helemaal op maat in onze eigen werkplaats én komen ‘m bij je monteren, voor de prijs die je online ziet. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest.

Bekijk alle producten

Specificaties producten

 • Type deur

  Dubbele schuifdeur, 2 zijpanelen

 • Type greep

  Standaard komgreep

 • Model

  De Blaak

 • Profielkleur

  RAL 7021

 • Type glas

  Helder glas

 • Productlijn

  Concept

 • Prijs

  € 6846,-

Zwart stalen schuifdeur dubbele glazen schuifdeur GewoonGers
Zwart stalen schuifdeuren dubbele schuifdeur glas GewoonGers
Zwart stalen schuifdeur dubbele glazen schuifdeur GewoonGers

Meer dan 100 gerse kleuren

De standaardkleuren die we gebruiken in de webshop zijn antraciet (RAL 7021) en wit (RAL 9010) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies uit meer dan 100 gerse RAL-kleuren én verschillende afwerkingen.

Zwart stalen schuifdeur dubbele glazen schuifdeur GewoonGers
binnenkijken interieur schuif wand
Zwart stalen schuifdeur dubbele glazen schuifdeur GewoonGers

Duurzame en demontabele deuren

In tegenstelling tot de meeste deuren, gebruiken wij aluminium in plaats van staal. Om drie redenen: dit hoogwaardige materiaal met krasbestendige afwerking is niet van staal te onderscheiden, gaat langer mee (want: roest niet) én is demontabel. Geen gedoe dus met transport. Of met smalle trappenhuizen. GewoonGers past dus werkelijk in ieder interieur. Ook qua look en feel: of je nu houdt van klassiek of modern, landelijk of industrieel.