Stalen deuren met figuurglas luxe woning interieur GewoonGers

Dubbele deuren met figuurglas Speciaal op maat uit onze Onbegrensd lijn

Dubbele scharnierdeuren naar eigen ontwerp

Voor deze woning mochten de bewoners zelf aan de slag met het ontwerp voor hun deuren. In deze deuren is gebruik gemaakt van Byzantijn glas. Dit figuurglas heeft een speels patroon en zorgt daarnaast ook voor wat privacy. Verder zijn de deuren voorzien van slank, stomp kozijn, lange U-vorm handgrepen op maat en een magneetsluiting.

Deuren naar eigen ontwerp worden volgens een speciaal productieproces op maat gemaakt. Vooraf worden de deuren aan huis ingemeten en vervolgens gaat onze tekenaar aan de slag met de specificaties voor productie. In tegenstelling tot onze webshop deuren, wordt een groot deel van de productie voor deze deuren handmatig opgepakt. Enkele weken later worden de deuren op locatie geïnstalleerd.

Heb je interesse in soortgelijke deuren of heb je een compleet ander ontwerp? Deel het met ons! We kijken graag met je mee, geven je advies en een vrijblijvende offerte.

Vraag gratis offerte aan

Stalen deuren met figuurglas luxe woning interieur GewoonGers
Stalen deuren met figuurglas luxe woning interieur GewoonGers
Stalen deuren met figuurglas luxe woning interieur GewoonGers
Stalen deuren met figuurglas luxe woning interieur GewoonGers

En? Zie je het al zitten? Stel online je eigen deur samen en laat GewoonGers het werk doen. Nodig ons uit voor een afspraak aan huis. Dan geven we je advies waar nodig en nemen we de maten op.

Stalen deuren met figuurglas luxe woning interieur GewoonGers
Stalen deuren met figuurglas luxe woning interieur GewoonGers

FAQ

 • Waarom gebruiken jullie aluminium?

  Aluminium heeft 3 voordelen: de producten zijn ten eerste demontabel. Dit is handig voor grotere projecten, want deze kunnen we op locatie in elkaar zetten. Ten tweede is aluminium licht (in gebruik), waardoor bijvoorbeeld de deur in jouw bestaande kozijn óók vervangen kan worden. Ten derde is aluminium duurzaam. Meer weten over aluminium? Lees meer over de 3 voordelen van een aluminium deur óf over een staal look deur. Ben je enthousiast? Bekijk alle zwarte aluminium deuren of alle aluminium puien.

 • Wordt een stalen Gers deur helemaal op maat gemaakt?

  Zeker, bij GewoonGers wordt jouw deur helemaal aangepast op jouw situatie. Of je nu voor een opdekdeur, taatsdeur, schuifdeur of roomdivider gaat. Wel zo gemakkelijk.

 • Hebben jullie ook stalen ensuite deuren?

  Zeker! Een ensuite bestaat meestal uit een dubbele schuifdeur. Deze vind je terug in onze webshop: de deur wordt altijd op maakt gemaakt voor jouw situatie. Bij een ensuite deur kies je ervoor om ‘m weg te laten vallen in een muur óf voor of achter de muur te plaatst, zodat de deur altijd in zicht is. Het tweede is gebruikelijker bij ons. Wil je liever voor de eerste optie gaan? Neem dan contact met ons op, hier zijn namelijk een aantal voorwaarden voor van toepassing. Verder heb je ook de keuze om voor een slanke, dubbele taatsdeur te gaan: deze deur kan aan 2 kanten opengezet worden. Wij komen je stalen ensuite deur inmeten, maken ‘m helemaal op maat én installeren ‘m voor je.

 • Hoe staat een stalen deur in een wit kozijn?

  Als je een stalen deur in je bestaande kozijn wilt, kun je ervoor kiezen om je kozijn wit te laten óf het kozijn in dezelfde kleur als de deur te verven. Omdat het smaakgevoelig is, kunnen wij geen advies geven over wat je moet doen. Kijk vooral naar de inspiratiefoto’s om te kijken wat jij mooier vindt.

  Wil je je kozijn verven? Wij bieden een verfset aan zodat je je kozijn aan kunt passen op de deur. Voor iedere kleur poedercoat is een verfkleur samengesteld.

 • Kan een stalen deur in mijn kozijn geplaatst worden?

  Aangezien GewoonGers deuren van aluminium maakt, kunnen deze deuren wél in jouw kozijn geplaatst worden. Een deur van staal is namelijk te zwaar voor een bestaand kozijn. Aluminium daarentegen is licht in gewicht én duurzaam. Er is dus geen verbouwing nodig als je een stalen deur in huis wilt.

 • Ik wil een stalen deur op maat. Kan dat?

  Dat kan! Al onze deuren worden op maat gemaakt, of je nu voor een webshop product gaat (productlijn Concept) of voor een geheel eigen ontwerp kiest (productlijn Onbegrensd). De deuren van GewoonGers kunnen op maat gemaakt worden voor jouw bestaande kozijn, maar je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een deur met kozijn. Daarnaast heb je de keuze uit stalen taatsdeuren en stalen schuifdeuren.