Bronzen stalen deur met glas GewoonGers

Bronzen opdekdeur met stoere greep inclusief kozijn tot je plafond

Zeg maar 'dag' tegen je oude kozijn met bovenraampje...

Want er is een alternatief tot je plafond! Deze opdekdeur met kozijn van GewoonGers wordt qua maatvoering namelijk afgestemd op je huidige kozijn. Zo is verbouwen overbodig en heb je binnen een handomdraai een nieuwe blikvanger in huis.

Deze bronzen deur is uitgevoerd met maatwerk U-greep en sluit daardoor met behulp van een magneetje. De stoere greep is prettig in gebruik en geeft de deur een slanke, minimalistische uitstraling. Wist je dat je deze deur en vele andere soorten helemaal zelf kunt samenstellen in onze online ontwerpstudio? Bezoek de webshop, kies de gewenste deur uit en ga aan de slag!

Kom je er online niet helemaal uit? Bezoek dan één van onze showrooms: GewoonGers Amsterdam of GewoonGers Vlaardingen

Bekijk meer bronzen deuren

Bronzen stalen deur met glas GewoonGers
Bronzen stalen deur met glas GewoonGers
Bronzen stalen deur met glas GewoonGers

Zie je het wel zitten? GewoonGers in huis?

Dat lijkt ons natuurlijk heel leuk. Wij komen graag thuis bij je langs voor een gratis meetafspraak en voorzien je meteen van passend advies wanneer nodig. Dan kijken we samen wat de beste oplossing is voor jou! Plan je afspraak aan huis hier:

Bronzen stalen deur met glas GewoonGers
Bronzen stalen deur met glas GewoonGers

Deuren op maat gemaakt voor jou

Ben je ook op zoek naar een op maat gemaakte aluminium opdekdeur? Of hele wand? Dan ben je bij GewoonGers aan het goede adres. Stel zelf je eigen opdekdeur online samen in onze ontwerpstudio of laat je adviseren door één van onze collega’s. Je bent welkom in bij GewoonGers Amsterdam óf bij GewoonGers Vlaardingen. Of je nu op zoek bent naar zwarte stalen deuren, bronzen stalen deuren of groene stalen deuren. Je bent hier aan het juiste adres!

Bronzen stalen deur met glas GewoonGers

FAQ

 • Ik wil een gekleurde stalen deur. Kan dat?

  Ja, dat kan! In de webshop stel je jouw eigen deur samen. Bij de profielkleuren heb je de keuze uit maar liefst 12 kleuren. Denk aan een bronzen stalen deur, een gouden stalen deur, een groene stalen deur, een grijze stalen deur of witte stalen deuren. Meer inspiratie? Lees hier meer over de gekleurde stalen deuren.

 • Ik wil een deur tot het plafond, kan dat?

  Dit kan! Het is alleen mogelijk wanneer je een sparing tot aan het plafond hebt óf het oude kozijn wordt verwijderd. Standaard kozijnen zijn namelijk vaak voorzien van een bovenraampje en dorpel. De dorpel bovenin heeft de functie om het kozijn bovenin op de juiste afstand te houden. Wanneer je deze verwijdert, zal het kozijn instabiel worden en dus niet meer geschikt zijn om een deur in te plaatsen. Wij kunnen je kozijn met bovenraampje vervangen voor een deur met kozijn! Je vindt deze deur terug in de webshop (of lees meer over de opdekdeur met kozijn). Als je al een sparing hebt tot aan het plafond, kun je ook kiezen uit een taatsdeur, schuifdeur en deur met kozijn.

 • Wat voor glassoorten hebben jullie?

  Je hebt de keuze uit 6 glassoorten: helder glas, matglas, rookglas, rookglas in bronstint, rook matglas, rook matglas met bronstint én aluminium beplating in dezelfde kleur als de profielen van de deur (11 verschillende profielkleuren). Hierdoor varieer je gemakkelijk tussen 100% doorkijk én 100% privacy. Weet je het nog niet? Bekijk eens onze keuzehulp: welk type glas kies je voor jouw stalen deur? Of lees eens ons artikel over de veiligheid: welk type glas kies ik voor mijn binnendeur?

 • Wat is een opdekdeur?

  Een opdekdeur is een binnendeur die gedeeltelijk over het kozijn heen valt. Lees meer over wat is een opdekdeur?

 • Hebben jullie ook deuren inclusief kozijn?

  Ja! We hebben een kozijn met opdekdeur in ons assortiment. Deze kan eventueel helemaal tot aan je plafond! Wil je hier meer over weten? Lees dan alles over het plafondhoge kozijn met deur.