skip to Main Content
GewoonGers Vtwonen & Design Beurs

GewoonGers vtwonen & design beurs

Onze eerste keer in de RAI

 

In het najaar van 2018 was GewoonGers voor het eerst te zien op de vtwonen & design beurs in de RAI Amsterdam. Wat een leuke ervaring is dit geweest. We hebben interessante gesprekken gehad, veel enthousiaste shoppers en ondernemers ontmoet en een flinke dosis inspiratie ontvangen.

Deze beursstand is in samenwerking met Vink Standbouw uit Waddinxveen opgebouwd. Vink, hartelijk dank voor de fijne samenwerking en het geweldige eindresultaat!

Gerelateerde projecten

Den Haag
Rotterdam
Noordwijk

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top