Balustrade en deur GewoonGers staal

Balustrade, wand en taatsdeur in Amsterdam

Balustrade, wand en taatsdeur

Wat doe je als je een stoere, donkere buitenpui van vloer tot plafond hebt? Juist, je interieur erop aanpassen! GewoonGers heeft voor dit huis in Amsterdam een balustrade, een wand voor de slaapkamer én een stalen taatsdeur aangeleverd. Allen in eigen ontwerp van de bewoners van het huis. De balustrade en wand voor de slaapkamer zijn in een ronde vorm geleverd. Door het glas door de gehele woning, hebben alle kamers een ruimtelijke uitstraling.

De stalen wand voor de slaapkamer wordt in de avond afgesloten door gordijnen. Heb je een kleine slaapkamer óf wil je je slaapkamer betrekken bij andere kamers? Dan is een glazen wand wel wat voor jou. Kijk eens bij de voorgeselecteerde producten of vraag een offerte aan als je een tof of afwijkend idee of ontwerp hebt.

Denk jij aan een aluminium balustrade met glas met bijpassende wand? Vraag dan een offerte aan.

Balustrade GewoonGers staal
Balustrade GewoonGers staal
Balustrade GewoonGers staal
Balustrade GewoonGers staal
Balustrade en wand GewoonGers
Balustrade GewoonGers staal
Wand slaapkamer GewoonGers
Taatsdeur GewoonGers
Taatsdeur GewoonGers
Taatsdeur greep GewoonGers

Duurzame en demontabele deuren

In tegenstelling tot de meeste deuren, gebruiken wij aluminium in plaats van staal. Om drie redenen: dit hoogwaardige materiaal met krasbestendige afwerking is niet van staal te onderscheiden, gaat langer mee (want: roest niet) én is demontabel. Geen gedoe dus met transport. Of met smalle trappenhuizen. GewoonGers past dus werkelijk in ieder interieur. Ook qua look en feel: of je nu houdt van klassiek of modern, landelijk of industrieel.

Bekijk een greep uit onze voorgeselecteerde producten