skip to Main Content
Kantoor PM Group, Dedemsvaart

Kantoor PM Group, Dedemsvaart

Een kleurrijke werkomgeving

 

In opdracht van Mint Interieur werkte GewoonGers mee aan de realisatie van dit kantoorproject. De wanden voorzien van robuuste, stoere profielen scheiden een aantal werkplekken van elkaar zonder dat lichtinval verloren gaat. Ook de interactie tussen de kantoren blijft in stand vanwege het open karakter van de wanden. Een mooi en kleurrijk ontwerp waar we met veel plezier aan hebben meegewerkt. Bedankt, Mint Interieur!

Kantoorwanden

Naast het esthetische gedeelte van het realiseren van kantoorwanden, komt ook vaak een stukje techniek kijken. GewoonGers denkt graag mee in oplossingen die van toepassing zijn op het betreffende kantoor. Misschien dient de wand wel onder een systeemplafond te worden gemonteerd. Hoe gaat dat in zijn werk? Of is geluiddemping een belangrijk onderdeel bij het plaatsen van nieuwe wanden? Stel ons op de hoogte van de huidige situatie en de gewenste situatie zodat wij een passende aanbieding kunnen doen.

Gerelateerde projecten

Den Haag
Rotterdam
Noordwijk

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top