skip to Main Content
Appartement Cool II

Appartement Cool II

Stijlvol en strak design in Rotterdam

 

In dit appartement in het centrum van Rotterdam plaatsten wij een taatsdeur tussen hal en woonkamer én een wand tussen badkamer en toilet. Vroeger waren badkamer en toilet één, maar hier zijn twee aparte ruimten van gemaakt. Om tussen de badkamer en het toilet iets meer privacy te creeeren is een GewoonGers wand voorzien van Crepi glas (ook wel Klarglas genaamd) geplaatst.

Lijkt het jou ook leuk om combinaties te maken met verschillende soorten glas? Dat kan. De profielen van GewoonGers bieden ruimte aan maximaal 8mm dik glas en hierin zijn talloze mogelijkheden. Laat ons weten wat je wensen zijn of kom eens langs in onze showroom.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top