skip to Main Content
Appartement Cool I

Appartement Cool I

Verrassend warm en karakteristiek

 

Binnenkijken! In hartje Rotterdam is dit appartement ingericht. Een warmere woninginrichting kun je je bijna niet voorstellen. Industrieel kan ook heerlijk huiselijk zijn als er maar een goede balans wordt gevonden tussen materialen en kleur.

Dit appartement is geheel gelijkvloers dus slim inrichten en het geheel ruimtelijk laten ogen is een must. GewoonGers zoekt graag mee naar oplossingen voor jouw ideale woninginrichting.

De deur naar de badkamer is voorzien van Crepi glas waardoor er wat meer privacy ontstaat. De toiletdeur heeft deurbeslag en een slot van Piet Boon en is ingevuld met spiegelglas aan de buitenkant. Helder glas hoeft dus helemaal niet altijd de beste oplossing te zijn.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top