taatsdeur GewoonGers goud

GewoonGers deuren en ramen in het goud Waalwijk

GewoonGers deuren en ramen in het goud

In Waalwijk hebben we 4 GewoonGers producten in Anodic Gold geleverd. Het gaat om 2 scharnierdeuren met magneetsluiting en L-greepje en 2 binnen ramen voor extra licht in huis. Deze stalen deuren en ramen vallen binnen de Onbegrensd collectie en zijn ontworpen door de bewoners. Binnen deze productlijn is namelijk vrijwel alles mogelijk: type product, kleur, glassoort en indeling van het glas. Stuur ons het ontwerp door en we denken graag met je mee.

Een voorgeselecteerd ontwerp uit de webshop is óók mogelijk in het goud. Bekijk alle stalen gouden deuren en stel in de webshop jouw gouden deur samen.

Heb jij een eigen ontwerp in gedachten? Vraag hiervoor een offerte aan. Wij komen jouw bestelling bij je inmeten, maken jouw deuren en wanden helemaal op maat in onze eigen werkplaats én komen alles bij je monteren, voor de prijs die je geoffreerd krijgt. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest.

Vraag een offerte aan

Specificaties producten

 • Type deuren

  Scharnierdeuren met magneetsluiting

 • Type greep

  L-greep

 • Model

  Eigen ontwerp

 • Profielkleur

  Anodic Gold (+/- RAL 1002)

 • Type glas

  Helder glas

 • Productlijn

  Onbegrensd

 • Prijs

  Vraag een offerte aan

Anodic Gold goud Waalwijk GewoonGers
Goudkleurige deur GewoonGers
Goudkleurige deur GewoonGers
Taatsdeur Gewoongers goud
taatsdeur GewoonGers goud
Goudkleurige deur GewoonGers

Meer dan 100 gerse kleuren

De standaardkleuren die we gebruiken in de webshop zijn antraciet (RAL 7021) en wit (RAL 9010) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies uit meer dan 100 gerse RAL-kleuren én verschillende afwerkingen.

Anodic Gold goud Waalwijk GewoonGers
Goudkleurige deur GewoonGers
Goudkleurige deur GewoonGers

Duurzame en demontabele deuren

In tegenstelling tot de meeste deuren, gebruiken wij aluminium in plaats van staal. Om drie redenen: dit hoogwaardige materiaal met krasbestendige afwerking is niet van staal te onderscheiden, gaat langer mee (want: roest niet) én is demontabel. Geen gedoe dus met transport. Of met smalle trappenhuizen. GewoonGers past dus werkelijk in ieder interieur. Ook qua look en feel: of je nu houdt van klassiek of modern, landelijk of industrieel.