Even kennismaken

Showroom, kantoor en productie - alles onder één dak

Een Rotterdamse naam voor een product met Rotterdamse roots. Dát is GewoonGers. In 2015 koopt Ton, eigenaar van ESD Systeemwanden, een huis in Rotterdam Katendrecht. Voor dit industriële pand zoekt hij een glazen pui met een vintage feel. Als hij niet vindt wat hij zoekt, besluit hij met zijn team het product gewoon zelf te ontwikkelen. Eind november zijn de eerste schetsen klaar en in april 2016 is GewoonGers geboren. GewoonGers is dan wel een jong merk, maar gaat samen met de jarenlange ervaring van ESD. We bieden je de kennis en kunde die nodig is voor exact maatwerk. Onze specialisten voorzien je van begeleiding en advies, en werken tot op de millimeter precies. In andere woorden: we zijn dé partner om op te bouwen.

Ontwerp jouw deur of wand

Van schets tot afwerking: gemaakt in eigen fabriek

De hele productie van GewoonGers vindt plaats bij GewoonGers in Vlaardingen. Dat is niet alleen praktisch – 3 stappen en je staat in de fabriek – het heeft ook als voordeel dat we de kwaliteit die we beloven, waarborgen. En dat we elk product op de afgesproken datum opleveren. Wat er ook gebeurt.

Duurzaam en demontabel

In tegenstelling tot de meeste puien, gebruiken wij aluminium in plaats van staal. Om 3 redenen: aluminium is hoogwaardig materiaal met krasbestendige afwerking, gaat langer mee (want: roest niet) én is demontabel. Geen gedoe dus met transport. Of met smalle trappenhuizen. GewoonGers past dus werkelijk in ieder interieur. Ook qua look en feel: of je nu houdt van klassiek of hypermodern. Inspiratie nodig?

Jaar
Logo
 • kantoor gewoongers

  2005 Oprichting ESD Systeemwanden, start in Rhoon

 • showroom gewoongers deuren

  2016 Oprichting GewoonGers, showroom in Rotterdam, Katendrecht

 • geschiedenis gewoongers

  2017 Verhuizing GewoonGers showroom naar Vlaardingen

 • geschiedenis gewoongers

  2018 Introductie webshop + deuren in het bestaande kozijn

 • geschiedenis gewoongers

  2019 Lancering efficiëntere productielijn

 • geschiedenis gewoongers

  2020 Komst eigen glassnijmachine, volledige productie in eigen hand

 • jubileum gewoongers

  2021 GewoonGers viert haar 5e verjaardag

 • jubileum gewoongers

  2022 Opening winkel in Woonmall Villa ArenA in Amsterdam

Aantal werknemers
4

Onze productie begint bij... het einde

Echt waar: in ons planprogramma voeren we eerst de einddatum in. Daarna rekenen we terug. Zo weten we precies wat wanneer moet gebeuren. Heb je een ontwerp dat nog niemand ooit gedaan heeft of breekt er een glasplaat? Geen zorgen. Ook dat berekenen we mee. We leveren dus altijd op tijd. Misschien komt dat toch door onze Rotterdamse roots. Geen woorden, maar daden. Wil je dat met eigen ogen zien? Kom dan eens bij ons langs! Of lees wat meer over ons bestelproces.

Hoor het eens van een ander

Gewoon Goed. 2 deuren besteld en vond het best een hoop geld maar nu alles er in zit ben ik superblij ermee. Ook de monteurs die ik had waren heel netjes en hebben mooi werk afgeleverd . Heb niet vaak dat ik geen commentaar heb op geleverde spullen maar het is echt gebeurd.

Bewoner woonhuis Geervliet

Weer twee mooie deuren van Gers erbij. Heerlijke service, alles mooi op maat en een verrijking van ons huis.

Bewoner woonhuis Maurik

Vanaf het eerste contact in de Gers showroom tot en met de plaatsing van de deuren bij ons thuis was alles perfect geregeld! Conform de gemaakte afspraken. Vriendelijke en vakkundige monteurs die ook alles netjes opruimen en zelfs een stofzuiger bij zich hadden.

Bewoner woonhuis Naarden

Alles was echt prima geregeld. Van het moment van de order, tot inmeten, advies geven over juiste plaatsing, etc. en het plaatsen. Ze houden je keurig op de hoogte van alle stappen en data. En leverden zelfs sneller dan gepland! Ziet er prachtig uit.

Bewoner woonhuis Oisterwijk

Ten eerste natuurlijk een fantastisch mooi product! Perfect geplaatst en het werkt perfect. Het team is echter ook super. De personen aan de telefoon, de inmeter en de plaatsers waren allemaal heel erg vriendelijk en vrolijk. Het was alsof je vrienden op de koffie krijgt. Heel erg prettig. Het is echt een top bedrijf!

Bewoner woonhuis Oss

Meer dan 12 gerse kleuren

De standaardkleuren die we gebruiken in de webshop zijn antraciet (RAL 7021) en zwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies uit meer dan 12 gerse RAL-kleuren én verschillende afwerkingen.

Bestelproces showroom

Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Dát is het bestelproces van GewoonGers. Kies je favoriete deur uit in onze showroom en maak direct een inmeetafspraak. Wij komen je deur bij je inmeten én monteren. Bekijk hier het gehele bestelproces wanneer je bij ons in de showroom je deur kiest.

Bestelproces online

Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Dát is het bestelproces van GewoonGers. Kies je favoriete deur uit in de webshop en maak direct een inmeetafspraak. Wij komen je deur bij je inmeten én monteren. Bekijk hier het gehele bestelproces wanneer je online je deur kiest.

Wil jij deel uitmaken van het GewoonGers team? Bekijk dan ook eens de actuele openstaande vacatures en solliciteer online!

 • Altijd op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden álle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Altijd. Dat is wel zo speciaal.
 • Gemaakt in eigen fabriek

  Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen fabriek. Zo waarborgen we de kwaliteit die we beloven.
 • Inclusief inmeten en monteren

  Het inmeten én de montage is bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten achteraf. Wij leveren door heel Nederland.