Even kennismaken

Showroom, kantoor en productie - alles onder één dak

Een Rotterdamse naam voor een product met Rotterdamse roots. Dát is GewoonGers. In 2015 koopt Ton, eigenaar van ESD Systeemwanden, een huis in Rotterdam Katendrecht. Voor dit industriële pand zoekt hij een glazen pui met een vintage feel. Als hij niet vindt wat hij zoekt, besluit hij met zijn team het product gewoon zelf te ontwikkelen. Eind november zijn de eerste schetsen klaar en in april 2016 is GewoonGers geboren. GewoonGers is dan wel een jong merk, maar gaat samen met de jarenlange ervaring van ESD. We bieden je de kennis en kunde die nodig is voor exact maatwerk. Onze specialisten voorzien je van begeleiding en advies, en werken tot op de millimeter precies. In andere woorden: we zijn dé partner om op te bouwen.

Van schets tot afwerking: gemaakt in eigen fabriek

De hele productie van GewoonGers vindt plaats bij GewoonGers. Dat is niet alleen praktisch – 3 stappen en je staat in de fabriek – het heeft ook als voordeel dat we de kwaliteit die we beloven, waarborgen. En dat we elk product op de afgesproken datum opleveren. Wat er ook gebeurt.

Duurzaam en demontabel

In tegenstelling tot de meeste puien, gebruiken wij aluminium in plaats van staal. Om 3 redenen: aluminium is hoogwaardig materiaal met krasbestendige afwerking, gaat langer mee (want: roest niet) én is demontabel. Geen gedoe dus met transport. Of met smalle trappenhuizen. GewoonGers past dus werkelijk in ieder interieur. Ook qua look en feel: of je nu houdt van klassiek of hypermodern. Inspiratie nodig?

Jaar
Logo
 • 2005 Oprichting ESD Systeemwanden, start in Rhoon

 • 2016 Oprichting GewoonGers, showroom in Rotterdam, Katendrecht

 • 2017 Verhuizing GewoonGers showroom naar Vlaardingen

 • 2018 Introductie webshop + deuren in het bestaande kozijn

 • 2019 Lancering efficiëntere productielijn

 • 2020 Komst eigen glassnijmachine, volledige productie in eigen hand

 • 2021 GewoonGers viert haar 5e verjaardag

 • 2022 Opening winkel in Woonmall Villa ArenA in Amsterdam

Aantal werknemers
4

Onze productie begint bij... het einde

Echt waar: in ons planprogramma voeren we eerst de einddatum in. Daarna rekenen we terug. Zo weten we precies wat wanneer moet gebeuren. Heb je een ontwerp dat nog niemand ooit gedaan heeft of breekt er een glasplaat? Geen zorgen. Ook dat berekenen we mee. We leveren dus altijd op tijd. Misschien komt dat toch door onze Rotterdamse roots. Geen woorden, maar daden. Wil je dat met eigen ogen zien? Kom dan eens bij ons langs! Of lees wat meer over ons bestelproces.

Hoor het eens van een ander

Het toepassen van de GewoonGers deuren in onze woning was een goed besluit. Er is zo veel keuzemogelijkheid en het resultaat is geweldig. Ons interieur is compleet!’

Bewoner appartement Cool, Rotterdam

Wat een mooie puien. Na lang twijfelen tussen staal en aluminium toch voor GewoonGers gekozen. Het bestellen, plaatsen en contact met GewoonGers was uitstekend.

Bewoner woonhuis Helden

Een supergaaf, mooi en kwalitatief goed product in combinatie met goede, snelle en vriendelijke service. Ons interieur is ‘Gers’!

Bewoner woonhuis Leidsche Rijn

Vergaderen was nog nooit zo gers!

Directie Perfect Plant Deal

Goede tochtportalen zijn essentieel voor een horecabedrijf dat een behaaglijke plek wil bieden voor haar gasten. GewoonGers maakt ze daarbij ook nog eens erg stijlvol!

Eigenaar restaurant Jackie Brown

Meer dan 100 gerse kleuren

De standaardkleuren die we gebruiken in de webshop zijn antraciet (RAL 7021) enzwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies uit meer dan 100 gerse RAL-kleuren én verschillende afwerkingen.

Bestelproces showroom

Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Dát is het bestelproces van GewoonGers. Kies je favoriete deur uit in onze showroom en maak direct een inmeetafspraak. Wij komen je deur bij je inmeten én monteren. Bekijk hier het gehele bestelproces wanneer je bij ons in de showroom je deur kiest.

Bestelproces online

Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Dát is het bestelproces van GewoonGers. Kies je favoriete deur uit in de webshop en maak direct een inmeetafspraak. Wij komen je deur bij je inmeten én monteren. Bekijk hier het gehele bestelproces wanneer je online je deur kiest.

Wil jij deel uitmaken van het GewoonGers team? Bekijk dan ook eens de actuele openstaande vacatures en solliciteer online!

 • Altijd op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden álle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Altijd. Dat is wel zo speciaal.
 • Gemaakt in eigen fabriek

  Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen fabriek. Zo waarborgen we de kwaliteit die we beloven.
 • Inclusief inmeten en monteren

  Het inmeten én de montage is bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten achteraf. Wij leveren door heel Nederland.