Onbegrensd: wand combinaties

Verkrijgbaar mét of zonder deur

Met de GewoonGers wand(panelen) uit de Onbegrensd collectie ben jij de ontwerper. Er zijn namelijk eindeloos veel mogelijkheden om de wanden en roomdividers op jouw wensen en interieur af te stemmen. Denk hierbij aan het glas, de verhouding tussen de aluminium profielen, de kleur van het aluminium en het formaat van de wand. Wil je er een deur in? Geen probleem, ook deze wordt op maat gemaakt. Heb jij een gaaf idee of ben je op zoek naar gers idee voor een stalen roomdivider op maat? Vraag dan een offerte aan. Helemaal gratis en voor niets! Nou ja, de offerte dan. Een aanvraag kan via de website, per mail óf natuurlijk in onze showroom.

Een paneel (met of zonder deur) in eigen ontwerp van GewoonGers

Ben je op zoek naar een stalen pui? Je hebt hierin verschillende opties: bij onze voorgeselecteerde producten (productlijn Concept) kun je kiezen uit een enkele wand óf wanden in combinatie met een deur (taatsdeur, schuifdeur). Heb jij een eigen idee of ontwerp? Dan valt dit onder de Onbegrensd productlijn. Hierin ben jij de ontwerper. Kies uit verschillende glasindelingen, RAL-kleuren en glassoorten. Vrijwel alles is mogelijk! Vraag een offerte aan of kom eens langs bij ons in de showroom. We denken graag met je mee!

Detail Authentiek profiel GewoonGers
restaurant entree tochtsluis met figuurglas
glaswand hoekverbinding detail gewoongers

Stalen roomdivider op maat

Zie je het al helemaal voor je? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! Heb je een idee dat je verder uit wilt werken? We denken ook graag met je mee. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over een pui op maat. Een wand of roomdivider met eigen ontwerp heb je in huis vanaf €1500,-, inclusief btw, inmeten, een op maat gemaakt product én montage.

Delft Hoekwand gang keuken GewoonGers aluminium beplating

Inspiratie nodig?

Een ontwerp komt niet vanzelf tot stand. Daar is inspiratie voor nodig. Neem een kijkje bij de huizen waar GewoonGers al is geweest!

Hoekwand met glas op maat

Wil je een ruimte, lichte hal creëren? GewoonGers maakt ook hoekwanden op maat: of je nu voor een rechte óf ronde hoek gaat. We maken de hoeken naar jouw wens: kies je voor een hoek van volledig glas, met kokerprofiel, een ronde hoek óf een wijde hoek? Vraag een vrijblijvende offerte aan en kom eens langs in de showroom voor een kopje koffie!

Aluminium pui van GewoonGers

GewoonGers combineert de charme van toen met de technologie en service van nu. Zo gebruiken we voor onze producten glas en aluminium. Duurzaam én demontabel. Dus geen gedoe met transport. We zetten alles ter plekke in elkaar. Precies zoals jij het wilt. Dat geldt trouwens voor alles. Want ook de kleuren en de verhouding tussen glas en aluminium bepaal je zelf. De profielen zijn zo aan te passen dat dat ze aansluiten bij ieder interieur. Klassiek en modern. Bestaande bouw en nieuwbouw. Zelf een idee? Laat het ons weten!

Hillegersberg Rotterdam Taatsdeuren tot plafond GewoonGers
Hillegersberg Rotterdam Taatsdeuren tot plafond GewoonGers