Taatsdeur

Verkrijgbaar in enkele- en dubbele variant

Met de GewoonGers taatsdeuren uit de ‘Onbegrensd’ collectie ben jij de ontwerper. Er zijn namelijk eindeloos veel mogelijkheden om de taatsdeuren op jouw wensen en interieur af te stemmen. Denk hierbij aan het glas, de verhouding tussen de aluminium profielen, de kleur van het aluminium en het formaat van de deur. Ook handgrepen zijn er in verschillende soorten en maten. Heb jij een gaaf idee? Vraag dan een offerte aan. Helemaal gratis en voor niets! Nou ja, de offerte dan. Een aanvraag kan via de website, per mail óf natuurlijk in onze showroom.

Inspiratie nodig?

Een ontwerp komt niet vanzelf tot stand. Daar is inspiratie voor nodig. GewoonGers laat je binnen kijken bij alle verschillende interieuren!

Hallo, wie is Gers?

Gers is niet de naam van onze oprichter. Wél is het een veelgebruikt woord van onze oprichter. Gers is namelijk Rotterdams voor ‘gaaf’, ‘in’ of ‘geweldig’. Want met ruim veertien jaar ervaring, durven we onze producten best zo te omschrijven.

Ga je voor een jaren '30 of industriële look?

GewoonGers combineert de charme van toen met de technologie en service van nu. Zo gebruiken we voor onze producten glas en aluminium. Duurzaam én demontabel. Dus geen gedoe met transport. We zetten alles ter plekke in elkaar. Precies zoals jij het wilt. Dat geldt trouwens voor alles. Want ook de verhouding tussen glas en aluminium bepaal je zelf. De profielen zijn zo aan te passen dat dat ze aansluiten bij ieder interieur. Klassiek en modern. Bestaande bouw en nieuwbouw. Zelf een idee? Laat het ons weten!

Meer dan 100 gerse kleuren

GewoonGers combineert de charme van toen met de technologie en service van nu. Zo gebruiken we voor onze producten glas en aluminium. Duurzaam én demontabel. Dus geen gedoe met transport. We zetten alles ter plekke in elkaar. Precies zoals jij het wilt. Dat geldt trouwens voor alles. Want ook de verhouding tussen glas en aluminium bepaal je zelf. De 43 mm profielen zijn zo aan te passen dat dat ze aansluiten bij ieder interieur. Klassiek en modern. Bestaande bouw en nieuwbouw. Zelf een idee? Ook custom made projecten geven we graag de ruimte.