Scharnierdeur

Verkrijgbaar in enkele- en dubbele variant

Stalen deur op maat

Met de GewoonGers scharnierdeuren uit de Onbegrensd collectie ben jij de ontwerper. Er zijn namelijk eindeloos veel mogelijkheden om de scharnierdeuren op jouw wensen en interieur af te stemmen. Denk hierbij aan het glas, de verhouding tussen de aluminium profielen, de kleur van het aluminium en het formaat van de deur. Ook wordt een nieuw kozijn altijd meegeleverd. Heb jij een gaaf idee of ben je op zoek naar gers idee voor een stalen scharnierdeur op maat? Vraag dan een offerte aan. Helemaal gratis en voor niets! Nou ja, de offerte dan. Een aanvraag kan via de website, per mail óf natuurlijk in onze showroom.

Detail Authentiek profiel GewoonGers

Stalen scharnierdeur op maat

Zie je het al helemaal voor je? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! Heb je een idee dat je verder uit wilt werken? We denken ook graag met je mee. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over een scharnierdeur op maat. Een scharnierdeur met eigen ontwerp heb je in huis vanaf €3000,-.

Inspiratie nodig?

Een ontwerp komt niet vanzelf tot stand. Daar is inspiratie voor nodig. GewoonGers laat je binnenkijken bij alle verschillende interieurs!

Hallo, wie is Gers?

Gers is niet de naam van onze oprichter. Wél is het een veelgebruikt woord van onze oprichter. Gers is namelijk Rotterdams voor ‘gaaf’, ‘in’ of ‘geweldig’. Want met 15 jaar ervaring, durven we onze producten best zo te omschrijven.

Ga je voor een jaren '30 of industriële look?

GewoonGers combineert de charme van toen met de technologie en service van nu. Zo gebruiken we voor onze producten glas en aluminium. Duurzaam én demontabel. Dus geen gedoe met transport. We zetten alles ter plekke in elkaar. Precies zoals jij het wilt. Dat geldt trouwens voor alles. Want ook de kleur en verhouding tussen glas en aluminium bepaal je zelf. De profielen zijn zo aan te passen, dat dat ze aansluiten bij ieder interieur. Klassiek en modern. Bestaande bouw en nieuwbouw. Zelf een idee? Laat het ons weten!