Onbegrensd scharnierdeur

Verkrijgbaar in enkele- en dubbele variant

Een eigen ontwerp stalen scharnierdeur? Dat kan! Met de GewoonGers stalen scharnierdeuren uit de Onbegrensd collectie ben jij de ontwerper. Er zijn namelijk eindeloos veel mogelijkheden om een scharnierdeur op jóúw wensen en interieur af te stemmen. Denk hierbij aan het glas, de verhouding tussen de aluminium profielen, de kleur van het aluminium en het formaat van de scharnierdeur. Ook wordt een nieuw kozijn altijd meegeleverd. Heb jij een gaaf idee of ben je op zoek naar gers idee voor een stalen scharnierdeur op maat? Vraag dan een offerte aan. Helemaal gratis en voor niets! Nou ja, de offerte dan. Een aanvraag kan via de website, per mail óf natuurlijk in onze showroom.

Een stalen scharnierdeur van GewoonGers

Ben je op zoek naar een zelf ontworpen stalen scharnierdeur? Je hebt hierin verschillende opties: bij onze voorgeselecteerde producten kun je kiezen uit een opdekdeur of stompe deur voor in je bestaande kozijn óf een opdekdeur mét GewoonGers kozijn. Heb jij een eigen idee of ontwerp? Dan valt dit onder de Onbegrensd productlijn. Hierin ben jij de ontwerper. Kies uit verschillende glasindelingen, RAL-kleuren en glassoorten. Vrijwel alles is mogelijk! Vraag een offerte aan of kom eens langs bij ons in de showroom. We denken graag met je mee!

Deurkruk 7021 authentiek profiel GewoonGers
Detail Authentiek profiel GewoonGers

Stalen scharnierdeur op maat

Zie je het al helemaal voor je? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! Heb je een idee dat je verder uit wilt werken? We denken ook graag met je mee. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over een scharnierdeur op maat. Een scharnierdeur met eigen ontwerp heb je in huis vanaf €3000,-, inclusief btw, inmeten, een op maat gemaakt product én montage.

klassiek interieur met stalen deur gewoongers

Inspiratie nodig?

Een ontwerp komt niet vanzelf tot stand. Daar is inspiratie voor nodig. GewoonGers laat je binnenkijken bij alle verschillende interieurs!

Aluminium scharnieren deur van GewoonGers

GewoonGers combineert de charme van toen met de technologie en service van nu. Zo gebruiken we voor onze producten glas en aluminium. Duurzaam én demontabel. Dus geen gedoe met transport. We zetten alles ter plekke in elkaar. Precies zoals jij het wilt. Dat geldt trouwens voor alles. Want ook de kleur en verhouding tussen glas en aluminium bepaal je zelf. De profielen zijn zo aan te passen, dat dat ze aansluiten bij ieder interieur. Klassiek en modern. Bestaande bouw en nieuwbouw. Zelf een idee? Laat het ons weten!

Dubbele scharnierdeur zwart stalen deur GewoonGers
Roomdiver zwart staal scharnierdeur Gewoon Gers

FAQ

  • Ik wil een eigen ontwerp deur. Kan dat?

    Ja, dat kan! Binnen onze productlijn Eigenwijs ontwerp jij je eigen deur. Je voegt zelf het aantal liggers toe, waardoor je de glasindeling zelf bepaalt. Je betaalt een toeslag van € 150,- per onderdeel voor een eigen ontwerp. Je geeft tijdens het ontwerp alvast een inschatting van de hoogte en breedte van je product. Geen zorgen: wij komen alles nog tot op de millimeter bij je inmeten.

    Zie jij het nóg iets anders voor je dan Eigenwijs? Heb je bijvoorbeeld een unieke situatie waar een deur of wand geplaatst moet worden óf heb je een ander product of andere kleur in gedachten? Dan denken wij graag met je mee. In dit geval valt jouw wens waarschijnlijk in onze productlijn Onbegrensd. Vraag in dit geval een offerte aan.