Onbegrensd

Producten in eigen ontwerp óf voor een unieke situatie

Creëer jouw product met de Onbegrensd productlijn

Heb jij een unieke situatie, zoals een plafond hoger dan 300 centimeter of een schuin plafond, wil je een deur met extra geluiddemping of ben je op zoek naar een vitrinekast óf staallook deur in een andere RAL-kleur? In de Onbegrensd productlijn is vrijwel alles mogelijk! Laat ons je wensen weten en we denken graag met je mee. Of je nu voor een andere glassoort, kleur voor de profielen óf een unieke maat gaat: je bent altijd welkom om je ideeën te bespreken. Maak een afspraak in onze showroom óf kijk eens naar de al opgeleverde projecten.

Productlijn Concept

Hieronder vallen onze voorgeselecteerde modellen. Wij leggen het concept neer, jij vult het in. De producten vind je ook terug in de webshop. Kies uit 3 glasindelingen, 2 kleuren, 6 glassoorten en verschillende deurbeslagen. Jij kiest je deur uit, wij doen het werk. Alle producten worden op maat gemaakt voor een vaste prijs.

Productlijn Onbegrensd

Heb je een eigen ontwerp of idee? Of heb je een unieke situatie waar je een GewoonGers product wilt? Dan valt dit onder productlijn OnbegrensdWe denken graag met je mee. Wij laten ons graag uitdagen en laten ons niet binden aan standaardiseringen. Deel je ideeën of situatie en ontvang een vrijblijvende offerte.

Wist je dat...

GewoonGers ook graag zakelijke projecten oppakt? Zie jij een GewoonGers deur en/of wand wel zitten voor jouw winkel, kantoor of horeca-zaak? Laat ons je ideeën weten óf kom eens langs voor een kopje koffie!

  • Al 16 jaar ervaring

    Alle producten van GewoonGers worden áltijd op maat gemaakt, geleverd en gemonteerd met onze jarenlange ervaring. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen die we beloven.
  • Alles onder één dak

    Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen bieden we je altijd één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.
  • Licht in gewicht

    GewoonGers werkt uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht, dus. Ook is ons product demontabel, wij kunnen dus op vrijwel op iedere locatie leveren.

Stalen deuren op maat

Ben je op zoek naar een stalen deur op maat? Alle producten van GewoonGers worden op maat gemaakt. Ga je voor productlijn Conceptdan heb je de keuze uit verschillende glasindelingen, glassoorten en deurbeslagen. De producten uit beide productlijnen, Onbegrensd en Concept, worden áltijd op maat gemaakt voor jouw situatie. Je deur op maat wordt gemaakt van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om deze deuren toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen deuren. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw stalen deur op maat in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Maatwerk is onze specialiteit!

De producten van GewoonGers zijn volledig vrij in te delen. Wij laten ons niet binden aan standaardiseringen. Alles per project op maat gemaakt, dát is onze standaard! Wij geven je graag de vrijheid om het ontwerp van de wand of deur af te stemmen op jouw toekomstige of huidige interieur. GewoonGers werkt middels een kliksysteem waarbij iedere ruit en ieder profiel apart op locatie wordt aangeleverd. Hierdoor ondervinden wij geen hinder met betrekking tot het leveren en monteren op uiteenlopende locaties.