Onbegrensd

Wij maken wat jíj bedenkt

De wanden en deuren van GewoonGers zijn allesbehalve saai. Dat komt omdat jíj het ontwerp mag bepalen. Kies je voor veel of juist weinig profielen in jouw wand of deur? Wil je transparant glas, getint glas of juist iets met een hele stoere print? Vertel het ons! Graag laten we je een aantal voorbeelden zien om je op weg te helpen. De producten van GewoonGers zijn zowel geschikt voor woningen als werkplekken. Denk bij dat laatste niet alleen aan kantoren, maar bijvoorbeeld ook aan restaurants of winkels!

  • Ruim 14 jaar ervaring

    Alle producten van GewoonGers worden áltijd op maat gemaakt, geleverd en gemonteerd met onze jarenlange ervaring. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen die we beloven.
  • Alles onder één dak

    Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen bieden we je altijd één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.
  • Licht in gewicht

    GewoonGers werkt uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht, dus. Ook is ons product demontabel, wij kunnen dus op vrijwel op iedere locatie leveren.

Laat je inspireren!

Benieuwd wat GewoonGers voor jou kan betekenen? Of wil je gewoon wat ideeën opdoen? Kijk dan eens naar onze projectfoto’s. Een kleine greep uit alle projecten die GewoonGers sinds de oprichting heeft uitgevoerd. Maandelijks voegen we nieuwe inspiratiefoto’s toe!

Maatwerk is onze specialiteit!

De producten van GewoonGers zijn volledig vrij in te delen. Wij laten ons niet binden aan standaardiseringen. Alles per project op maat gemaakt, dát is onze standaard! Wij geven je graag de vrijheid om het ontwerp van de wand of deur af te stemmen op jouw toekomstige of huidige interieur. GewoonGers werkt middels een kliksysteem waarbij iedere ruit en ieder profiel apart op locatie wordt aangeleverd. Hierdoor ondervinden wij geen hinder met betrekking tot het leveren en monteren op uiteenlopende locaties.