Onbegrensd

Producten met eigen ontwerp of idee

Productlijn Concept

Hieronder vallen onze voorgeselecteerde modellen. Wij leggen het concept neer, jij vult het in. De producten vind je ook terug in de webshop. Kies uit 3 glasindelingen, 2 kleuren, 6 glassoorten en verschillende deurbeslagen. Jij kiest je deur uit, wij doen het werk. Alle producten worden op maat gemaakt voor een vaste prijs.

Productlijn Onbegrensd

Heb je een eigen ontwerp of idee? Of heb je een unieke situatie waar je een GewoonGers product wilt? Dan valt dit onder productlijn OnbegrensdWe denken graag met je mee. Wij laten ons graag uitdagen en laten ons niet binden aan standaardiseringen. Deel je ideeën of situatie en ontvang een vrijblijvende offerte.

  • Al 15 jaar ervaring

    Alle producten van GewoonGers worden áltijd op maat gemaakt, geleverd en gemonteerd met onze jarenlange ervaring. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen die we beloven.
  • Alles onder één dak

    Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen bieden we je altijd één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.
  • Licht in gewicht

    GewoonGers werkt uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht, dus. Ook is ons product demontabel, wij kunnen dus op vrijwel op iedere locatie leveren.

Stalen deuren op maat

Ben je op zoek naar een stalen deur op maat? Alle producten van GewoonGers worden op maat gemaakt. Ga je voor productlijn Concept, dan heb je de keuze uit verschillende glasindelingen, glassoorten en deurbeslagen. De producten uit beide productlijnen, Onbegrensd en Concept, worden áltijd op maat gemaakt voor jouw situatie. Je deur op maat wordt gemaakt van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om deze deuren toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen deuren. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw stalen deur op maat in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Alles op maat voor een vaste prijs

Wist je dat alle deuren op maat gemaakt worden voor jouw situatie? Of je nu een deur voor in je kozijn wilt, een schuifdeur, taatsdeur of roomdivider. We komen eerst bij je inmeten. Je deur wordt in onze werkplaats op maat gemaakt en daarna bij jou gemonteerd. Dit alles voor een vaste prijs. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest.