Onbegrensd

Unieke ontwerpen en eindeloos veel oplossingen

Kun je jouw wensen niet terugvinden in de webshop? Wil je liever zelf je deur of wand helemaal ontwerpen? Of zijn er voor jouw woning of werkplek toch andere oplossingen nodig? Dan is daar onze Onbegrensd-productlijn perfect voor. Hierin gaan we samen met jou aan de slag om een uniek ontwerp tot stand te brengen. Denk hierbij aan de vorm en het ontwerp van je wand, deur of zelfs kasten, maar ook aan oplossingen voor schuine plafonds, geluiddemping en extra hoge wanden. Jouw bestelling krijgt dan een geheel eigen productieproces en de mogelijkheden zijn eindeloos… eh, Onbegrensd dus. We sturen je graag een vrijblijvende offerte toe.

Creëer jouw wand of deur samen met GewoonGers

Heb jij een uniek ontwerp in gedachten of gewoon een woning waar wat creatievere oplossingen voor nodig zijn? Ben je op zoek naar een superdeluxe (vitrine)kast óf wil je gewoon een glaswand met extra geluiddemping? In de Onbegrensd productlijn is vrijwel alles mogelijk. Laat ons je wensen weten en wij denken graag met je mee. Of het nu gaat om het ontwerp, de kleur of bijvoorbeeld figuurglas. Jij bent altijd welkom om je ideeën met ons te bespreken. Maak een afspraak in onze showroom of neem contact met ons op. Bekijk ook eens onze projecten op de website.

Concept Collectie

Hieronder vallen onze voorgeselecteerde modellen in de webshop. Wij leggen het concept neer, jij vult het in. Kies uit 3 glasindelingen, 12 kleuren, 6 glassoorten en verschillende deurbeslagen. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Alle Concept producten worden op maat gemaakt voor een vaste prijs.

Eigenwijs Collectie

Eigenwijs is een uitbreiding op onze Concept Collectie. Ben jij lekker eigenwijs? Dan kun je ook zelf de indeling van je deur bepalen.
Dit doe je in onze webshop. Is je ontwerp helemaal naar wens? Nodig GewoonGers dan bij je thuis uit voor een gratis inmeetafspraak, dan bespreken we de wensen samen ter plaatse en gaan we direct voor je aan de slag.

Onbegrensd

Kun je jouw wensen niet terugvinden in de webshop? Of zijn er voor jouw woning of werkplek toch andere oplossingen nodig?  Dan is daar onze Onbegrensd productlijn. Hierin gaan we samen met jou aan de slag om een uniek ontwerp tot stand te brengen. Denk hierbij aan de vorm en het ontwerp van je wand, deur óf zelfs kasten, maar óók aan oplossingen m.b.t. schuine plafonds, geluiddemping en extra hoge wanden. Jouw bestelling krijgt dan een geheel eigen productieproces en de mogelijkheden zijn eindeloos… eh, Onbegrensd dus.

Wist je dat...

GewoonGers ook graag zakelijke projecten oppakt? De producten zijn geschikt voor zowel kantoorinrichting als horeca. Zie jij een GewoonGers deur en/of wand wel zitten voor jouw bedrijf of jouw interieurontwerp? Laat ons je ideeën weten óf kom eens langs voor een kopje koffie!

 • Op maat gemaakt voor jou

  Iedere woning of werkplek is anders, daarom past een maatwerk oplossing altijd het beste. Alle deuren en wanden worden per bestelling op maat gemaakt.
 • Gemaakt in eigen fabriek

  Alles wordt gemaakt in eigen fabriek in Vlaardingen. De lijntjes zijn dus kort en we kunnen binnen 2 maanden na inmeten en aanbetaling leveren. Dat geldt overigens voor heel Nederland.
 • Gratis inmeetservice en advies

  Een goede samenwerking vormt de basis voor een mooi resultaat. Daarom komen we gratis bij je langs om de wensen te bespreken én in te meten. Je zit dus niet direct vast aan een bestelling.

Stalen deuren op maat

Ben je op zoek naar een stalen deur op maat? Alle producten van GewoonGers worden op maat gemaakt. Ga je voor productlijn Concept,dan heb je de keuze uit verschillende glasindelingen, glassoorten en deurbeslagen. De producten uit beide productlijnen, Onbegrensd en Concept, worden áltijd op maat gemaakt voor jouw situatie.

Je gers deur wordt op maat gemaakt van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om deze aluminium deuren toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen deuren. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw stalen deur op maat in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

FAQ

 • Ik wil een eigen ontwerp deur. Kan dat?

  Ja, dat kan! Binnen onze productlijn Eigenwijs ontwerp jij je eigen deur. Je voegt zelf het aantal liggers toe, waardoor je de glasindeling zelf bepaalt. Je betaalt een toeslag van € 150,- per onderdeel voor een eigen ontwerp. Je geeft tijdens het ontwerp alvast een inschatting van de hoogte en breedte van je product. Geen zorgen: wij komen alles nog tot op de millimeter bij je inmeten.

  Zie jij het nóg iets anders voor je dan Eigenwijs? Heb je bijvoorbeeld een unieke situatie waar een deur of wand geplaatst moet worden óf heb je een ander product of andere kleur in gedachten? Dan denken wij graag met je mee. In dit geval valt jouw wens waarschijnlijk in onze productlijn Onbegrensd. Vraag in dit geval een offerte aan.

 • Ik wil een stalen deur op maat. Kan dat?

  Dat kan! Al onze deuren worden op maat gemaakt, of je nu voor een webshop product gaat (productlijn Concept) of voor een geheel eigen ontwerp kiest (productlijn Onbegrensd). De deuren van GewoonGers kunnen op maat gemaakt worden voor jouw bestaande kozijn, maar je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een deur met kozijn. Daarnaast heb je de keuze uit stalen taatsdeuren en stalen schuifdeuren.

 • Is echt alles mogelijk?

  Er zijn natuurlijk uitzonderingen (in ons geval héél weinig). Als je jouw deur online bestelt, komen we vrijblijvend inmeten. Mocht jij bij die paar uitzonderingen horen, betaal je niks! Heb je een bijzondere situatie en twijfel je wat mogelijk is? Wij laten ons graag uitdagen en laten ons niet binden aan standaardiseringen. Je kunt contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Stel ons op de hoogte van jouw wensen, bijvoorbeeld met behulp van een voorbeeldfoto of ontwerpschets. Wij adviseren waar nodig!

 • Kan ik een GewoonGers opdekdeur personaliseren?

  Ja, dat kan! Kijk eens in onze webshop. Je kunt hier kiezen uit verschillende kleuren, modellen (of een eigen ontwerp), deurgrepen en glassoorten. Zo vind je zeker een deur die bij jou past. Dus óók één voor je toilet, bijvoorbeeld.