Woonhuis Terwijde

Utrecht

In sommige situaties kun je beter voor schuifdeuren kiezen dan openslaande deuren. Om zo veel mogelijk ruimte in stand te houden, bijvoorbeeld. Of omdat het uiterlijk gewoon ontzettend strak is.

De schuifdeuren van GewoonGers worden standaard met plafondrail en softclose geleverd. Zo kunnen de deuren nooit hard dichtslaan. Tevens is een vloerrail optioneel. Die mooie (nieuwe) vloer wil je natuurlijk zo strak mogelijk door laten lopen en dat vinden wij logisch!

Het ontwerp voor deze woning is gedaan door Mint Interieur. De donkere profielen van de schuifdeuren contrasteren geweldig bij de witte wanden, kasten en plafonds.

Alles gebeurt onder één dak

Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen fabriek. Op die manier waarborgen we de kwaliteit die we beloven. En leveren we altijd op de afgesproken datum. Benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen?

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.