Showroom Clairz Interior Design

Blaricum

Maak kennis met de prachtige, nieuwe showroom van Clairz Interior Design. Wát een plaatje.
Spannende combinaties van meubilair, accessoires, materiaal en.... GewoonGers natuurlijk! In deze showroom plaatste GewoonGers vaste wandpanelen, taatsdeuren, schuifdeuren en zelfs een vitrinekast.

Het leuke aan dit project is dat we ook nog eens mochten werken met een andere kleur dan onze standaard. We hebben namelijk een poedercoat in bruine, metallic afwerking gebruikt. Dit geeft de wanden een warme tint.

Op zoek naar persoonlijk interieuradvies met veel enthousiasme en oog voor detail? Neem dan eens contact op met Clairz Interior Design in Blaricum. Het bezoeken van de showroom alleen al geeft ontzettend veel inspiratie.

Alles gebeurt onder één dak

Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen fabriek. Op die manier waarborgen we de kwaliteit die we beloven. En leveren we altijd op de afgesproken datum. Benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen?

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.