17 oktober 2017

Project WEST507 - Rotterdam

GewoonGers heeft in deze modelwoning laten zien wat er bijvoorbeeld mogelijk is met betrekking tot het indelen en inrichten van de ruimte. Wij grepen natuurlijk onze kans. Naast dat dit project in Rotterdam plaatsvindt, zijn we zelf ook ontzettend gecharmeerd van dit project. Dit rijksmonument sluit precies aan op de hedendaagse woonstijlen en woonwensen. Kijk voor meer informatie over dit nieuwbouwproject ook eens op de website: https://www.west507.nl of blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via Facebook: West 507.

De woningen binnen dit project beschikken allen over hoge plafonds, variƫrend van 4 meter tot wel 5 meter hoogte. Iedere woning is voorzien van een entresol waardoor het woonoppervlak nog verder wordt uitgebreid. GewoonGers zette het entresol dicht voor de veiligheid en privacy met vaste wandonderdelen en kiepramen waarbij veel gebruik is gemaakt van grote glasoppervlakten. Hierdoor blijft er veel daglicht bestaan in alle ruimten.

Verder zijn er op de begane grond wanden gerealiseerd die zijn voorzien van schuifdeuren. Schuifdeuren nemen bij het openen en sluiten vrijwel geen ruimte in dus wordt de woonruimte optimaal benut. Ook onze schuifdeuren worden, net als alle andere producten, geheel op maat gemaakt per project.

GewoonGers laat zich niet binden aan standaard afmetingen.

Inspiratie gekregen naar aanleiding van dit project? Neem dan contact met ons op en vertel ons jouw wensen!