20 december 2016

Kerstactie voedselbank 2016

Ook in Nederland zijn er gezinnen die steevast in de rij staan bij de voedselbank om in ieder geval iets te eten te kunnen hebben. GewoonGers en ESD Systeemwanden wilden zorgen voor een opkikker bij de voedselbank in Vlaardingen.

Kerstpakketten met luxe en vooral nuttige producten zijn samengesteld door het personeel van GewoonGers en ESD Systeemwanden in een vrolijke verpakking. We wilden de kerstsfeer een beetje terugbrengen binnen de gezinnen die kerst minder uitbundig kunnen vieren dan dat ze eigenlijk zouden willen. Van luxe chocolade en koekjes van de bakker tot nuttige producten als wasmiddel, wasverzachter en een lekkere douchegel. Er zat van alles in dit pakket.

Vlak voor de feestdagen was het nog rennen en vliegen om alles op tijd klaar te hebben staan. Omdat we met verse producten werkten kon het inpakken van de kerstpakketten niet te ver van tevoren worden gedaan. Dat was nog even stressen, maar uiteindelijk na flink doorwerken en samenwerken is het gelukt. 150 gezinnen zijn blij gemaakt met een kerstpakket. In 2017 gaan we deze actie nogmaals ondernemen en dan hopen we nóg meer gezinnen blij te kunnen maken en nóg vollere kerstpakketten weg te kunnen geven.

Heeft u ideeën of suggesties omtrent de kerstpakkettenactie? Of wilt u een bijdrage leveren in de vorm van iets leuks of lekkers? Laat het ons dan vooral weten!