4 september 2017

GewoonGers verbouwt!

Met een dubbel gevoel namen we afscheid van onze showroom op Katendrecht. Iets meer dan een jaar is deze locatie onze werkplek geweest. De plek waar we vol trots ons eigen product lieten zien aan iedereen die hierin geïnteresseerd was. De locatie zelf was ook ontzettend leuk. Direct boven de Fenix Food Factory.

Natuurlijk was er behoefte aan een werkplek waar we onze klanten meer konden laten zien. We kunnen ontzettend veel en alles wordt per project op maat gemaakt. Dit kwam op Katendrecht echter niet tot uiting. Ook heeft GewoonGers haar eigen productieruimte en wordt het kantoor gedeeld met ESD Systeemwanden, het bedrijf waaruit GewoonGers is voortgekomen. Deze sterke eigenschappen moesten onder de aandacht komen bij onze klanten.

De showroom die wij nu hebben ontworpen in samenwerking met De Horeca Sfeermakers laat meer producten zien, maar laat ook meer sferen zien. Alle details zijn van invloed als het gaat om inspireren en dat is wat wij willen doen. Alles draait om advies en inspiratie. Wees welkom in onze vernieuwde showroom!

Stap voor stap kreeg onze showroom steeds meer vorm. Uiteraard moest alles zo snel mogelijk dus alle middelen zijn ingezet om dit voor elkaar te krijgen. Wij zijn trots!