Levering & Betaling

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bij GewoonGers staat vertrouwen centraal. Iedere woning is anders. Daarom maken we elk product op maat voor de situatie. Het plaatsen van een bestelling kan op verschillende manieren: bij een medewerker van GewoonGers in een van onze showrooms of telefonisch. Daarnaast kun je online je favoriete product kiezen en direct een inmeetafspraak maken. Op welke manier je ook bestelt: je betaalt pas op het moment dat wij bij je langsgekomen zijn voor het inmeten en jij ja zegt.

Het betalen én leveren van jouw bestelling

Het is niet het leukste gedeelte van het krijgen, maar je wilt het vast weten: hoe gaat het betalen en leveren van een GewoonGers product in zijn werk? Je vindt het antwoord hier. Wil je meer weten over het bestelproces?

Levering & betaling in 5 stappen:

 • 1

  Kies je deur

  Op de website, via een offerte of in onze showroom kies je alvast jouw favoriete product en specificaties. De prijzen die je ziet zijn inclusief btw én inclusief inmeten en monteren. Er zijn dus geen bijkomende kosten. Gekozen? Je krijgt direct de mogelijkheid om een vrijblijvende inmeetafspraak te maken.

 • 2

  De inmeetafspraak

  We komen bij je langs om jouw wensen door te nemen en de ruimte op te meten. 2 dagen voor de afspraak krijg je een mail met een tijdsvak van 2 uur waarin je ons kunt verwachten. Op de dag zelf bellen we je 30 minuten voordat we er zijn. Tijdens de inmeetafspraak kun je ook je eerder gemaakte bestelling nog aanpassen of annuleren. Nog steeds enthousiast? Dan is hiermee is je bestelling compleet! Tijdens of na de inmeetafspraak plan je een datum in voor de montage van je bestelling via een afspraaklink in je mail. Daarnaast doe je een (aan)betaling.

 • 3

  De (aan)betaling

  Na het inmeten en compleet maken van je bestelling is het tijd voor een (aan)betaling. Wij bieden je de keuze uit 2 mogelijkheden: 1) Je betaalt 10% aan en het restant kan bij levering worden betaald. 2) Je betaalt de volledige 100% vooraf en ontvangt daarbij gratis 1 jaar het GewoonZeker zekerheidspakket.

  Welke optie je ook kiest: het is vanwege veiligheidsredenen niet mogelijk contant te betalen bij de monteurs. Betalen kan door middel van een betaallink die je via de mail toegestuurd krijgt. Je kunt kiezen voor betalen met iDeal of SprayPay gespreid betalen in termijnen.

 • 4

  De montage-afspraak

  Nadat GewoonGers jouw bestelling heeft ingemeten aan huis, jij een montage-afspraak hebt gemaakt en een (aan)betaling hebt gedaan, wordt de bestelling doorgevoerd voor productie. Álles gebeurt bij ons onder 1 dak: van advies tot productie. Tijdens de montage-afspraak komt er dus ook een GewoonGers collega jouw bestelling leveren en monteren. 2 dagen voor de afspraak krijg je een mail met een tijdsvak van 2 uur waarin je ons kunt verwachten. Op de dag zelf bellen we je 30 minuten voordat we er zijn. Onverhoopt niet thuis? Jammer. Er worden geen kosten in rekening gebracht. We bellen je voor een nieuwe afspraak.

 • 5

  Optioneel: resterende betaling

  Heb je er bij stap 3 voor gekozen om 10% aan te betalen? Dan betaal je tijdens de montage-afspraak het resterende bedrag. Je ontvangt een betaallink via je e-mailadres. Heb je het volledige bedrag al betaald bij stap 3, dan hoef je uiteraard niks meer te betalen. Geniet van je nieuwe deur!

Heb je nog vragen?

Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met GewoonGers. Dat kan per e-mail, telefonisch of stel je vraag tijdens een bezoek aan een van onze showrooms. Alle deuren en glassoorten zijn te zien in onze showroom in Vlaardingen of in onze showroom in Woonmall Villa ArenA in Amsterdam. Wil je langskomen? Leuk! Actuele openingstijden zijn te vinden op onze contactpagina. Ook kun je via deze weg eenvoudig een afspraak inplannen voor in de showrooms.

werken bij gewoongers vacature showroom

FAQ

 • Wat is de levertijd bij GewoonGers?

  Nadat GewoonGers jouw bestelling heeft ingemeten, kunnen we exact zeggen wanneer de levering en montage plaatsvindt. Houd, afhankelijk van het bestelde product, rekening met een levertijd van maximaal 2 maanden. Je kiest zelf de datum uit via een link die je toegestuurd krijgt.

 • Zijn prijzen inclusief inmeten, leveren en monteren?

  Ja, de prijzen zijn altijd volledig inclusief. We voorzien je graag van een zo gericht mogelijke offerte zonder extra kosten achteraf.

 • Leveren jullie door geheel Nederland?

  Jazeker! Wij leveren door het gehele vasteland. Soms leveren we zelfs projecten op de Waddeneilanden of in het buitenland. Heb je een huis op de Waddeneilanden of in het buitenland? Neem dan even contact op via info@gewoongers.nl.

 • Wat betekent de optie Spraypay in de webshop?

  GewoonGers biedt de mogelijkheid om je webshop bestelling gespreid te betalen. Daar zijn verschillende opties voor en dat doen wij in samenwerking met het bedrijf Spraypay. Voor alle maatwerk wanden en deuren uit de webshop kun je kiezen voor gespreid betalen. Ben je geïnteresseerd in deze optie? Lees dan eerst goed wat gespreid betalen bij GewoonGers inhoudt op onze website. Let op: geld lenen kost geld.

 • Kan ik een stalen deur van GewoonGers op afbetaling kopen?

  Ja, het is mogelijk om je stalen deuren in termijnen te betalen door middel van Spraypay. Lees meer over stalen deuren gespreid betalen. Let op: geld lenen kost geld.

 • Kan ik in termijnen betalen bij GewoonGers?

  Dat is zeker mogelijk. We begrijpen dat een maatwerk wand of deur een grote uitgave is. Speciaal om die reden is GewoonGers een samenwerking aangegaan met Spraypay: gespreid betalen. In onze pagina over gespreid betalen bij GewoonGers vertellen we je graag meer over de mogelijkheden, looptijden en bijkomende kosten. Let op: geld lenen kost geld.

 • Welke mogelijkheden om te betalen zijn er?

  Als jij tijdens de gratis inmeetafspraak beslist dat je graag doorgaat met het bestelproces, dan krijg je via de mail een betaallink toegestuurd. Je betaalt dus in jouw veilige omgeving, wel zo fijn! Je krijgt de keuze om op dat moment 10% aan te betalen via iDeal of SprayPay In dat geval voldoe je de rest van het bedrag na de montage-afspraak. Je kunt ook direct het volledige bedrag voldoen. Je krijgt bij deze keuze 1 jaar gratis het GewoonZeker zekerheidspakket.