Levering & Betaling

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bij GewoonGers staat vertrouwen centraal. Wij leveren voor ieder project een uniek, op maat gemaakt product. Iedere woning is anders en alleen op deze manier krijgt jouw woning of werkplek de wand of deur die het verdient! Het plaatsen van een bestelling kan op verschillende manieren: bij een medewerker van GewoonGers in de showroom, digitaal via de website óf telefonisch in samenspraak met een medewerker van GewoonGers. Bij alle manieren van bestellen staat één begrip centraal: je betaalt pas op het moment dat wij bij je langsgekomen zijn voor het inmeten en jij ja zegt!

Het betalen én leveren van jouw bestelling

Het is niet het leukste gedeelte van het krijgen, maar je wilt het vast weten: hoe gaat het betalen en leveren van een GewoonGers product in zijn werk? Je vindt het antwoord hier. Wil je meer weten over het bestelproces?

Levering & betaling in 5 stappen:

 • 1

  Kies je deur

  Op de website, via een offerte of in onze showroom kies je jouw product. Je hebt de keuze uit opdekdeuren, stompe deuren, taats-, schuifdeuren en wanden. Ook specificaties, zoals glassoort en sloten, kies je hier. Gekozen? Je krijgt direct de mogelijkheid om een vrijblijvende inmeetafspraak te maken. De prijzen die je ziet, zijn inclusief btw én inclusief inmeten en monteren. Er zijn dus geen bijkomende kosten.

 • 2

  De inmeetafspraak

  We komen bij je langs om jouw wensen door te nemen en de ruimte op te meten. 2 dagen voor de afspraak krijg je een mail met een tijdsvak van 2 uur waarin je ons kunt verwachten. Op de dag zelf bellen we je 30 minuten voordat we er zijn. Tijdens de inmeetafspraak kun je ook je eerder gemaakte bestelling nog aanpassen of annuleren. Nog steeds enthousiast? Dan is hiermee is je bestelling compleet! Tijdens of na de inmeetafspraak plan je een datum in voor de montage van je bestelling via een afspraaklink in je mail. Daarnaast doe je een (aan)betaling.

 • 3

  De (aan)betaling

  Na het inmeten en compleet maken van je bestelling is het tijd voor een (aan)betaling. Wij bieden je de keuze uit 2 mogelijkheden: 1) Je betaalt 10% aan en het restant kan bij levering worden betaald. 2) Je betaalt de volledige 100% vooraf en ontvangt daarbij 2% betalingskorting van GewoonGers.

  Welke optie je ook kiest: het is vanwege veiligheidsredenen niet mogelijk contant te betalen bij de monteurs. Betalen kan door middel van 1) PIN (de monteurs hebben een pinautomaat bij zich) óf 2) middels een iDeallink.

 • 4

  De montage-afspraak

  Nadat GewoonGers jouw bestelling heeft ingemeten aan huis, jij een montage-afspraak hebt gemaakt en een (aan)betaling hebt gedaan (zie stap 3), wordt de bestelling doorgevoerd voor productie. Álles gebeurt bij ons onder 1 dak: van advies tot productie. Tijdens de montage-afspraak komt er dus ook een GewoonGers collega jouw bestelling leveren en monteren. 2 dagen voor de afspraak krijg je een mail met een tijdsvak van 2 uur waarin je ons kunt verwachten. Op de dag zelf bellen we je 30 minuten voordat we er zijn. Onverhoopt niet thuis? Jammer. Er worden geen kosten in rekening gebracht. We bellen je voor een nieuwe afspraak.

 • 5

  Optioneel: resterende betaling

  Heb je er bij stap 3 voor gekozen om 10% aan te betalen? Dan betaal je tijdens de montage-afspraak het resterende bedrag. Je hebt opnieuw de keuze om 1) met PIN (bij de monteur) te betalen óf 2) via een iDeallink die we naar je e-mailadres sturen.

Heb je nog vragen?

Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met GewoonGers. Dat kan per e-mail, telefonisch of stel je vraag tijdens een bezoek aan onze showroom. Alle deuren en glassoorten zijn te zien in onze showroom in Vlaardingen. Wil je langskomen? Dan ben je 6 dagen per week van harte welkom. Actuele openingstijden zijn te vinden op onze contactpagina. Ook kun je via deze weg eenvoudig een afspraak inplannen voor in de showroom.

vacature gewoongers showroom