Wil je een klacht indienen bij GewoonGers? Scroll nog iets verder naar beneden.

Klachten zien wij natuurlijk liever niet. Maar als ze er zijn, nemen we ze natuurlijk in behandeling.

Ben je niet tevreden over een product of onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in om je klacht kenbaar aan ons te maken. Wij zullen je binnen 2 werkdagen bellen om inhoudelijk op je klacht te reageren. Mocht je niet opnemen, sturen we je een mailtje.

GewoonGers Amsterdam stalen deuren showroom

Schade aan je wand of deur tijdens montage over het hoofd gezien?

Tijdens montage dien je je wand of deur goed te inspecteren (samen met de monteur) op schade. Sommige problemen kunnen namelijk direct ter plaatse worden opgelost door onze monteurs. Heb je toch een schade over het hoofd gezien tijdens de montage-afspraak? Dan dien je dit binnen 30 dagen na montage kenbaar te maken bij GewoonGers. Dat kan bijvoorbeeld via onderstaand klachtenformulier.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met je op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 512 MB.

    Niet tevreden over de afhandeling van jouw klacht?

    Mocht je het als consument niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

    Voor zowel consumenten als zakelijke klanten geldt dat zij, indien zij niet tevreden zijn over de afhandeling van de klacht, de klacht tevens ter bemiddeling kunnen voorleggen aan Thuiswinkel, voor consumenten via www.sgc.nl en voor zakelijke klanten via www.thuiswinkel.org.