Kies uit drie designs

Schuifdeur tot max. 110cm breed; 300cm hoog

► Alles op maat voor één vaste prijs

► Altijd incl. inmeten en monteren

► Bestel nu, betaal pas bij inmeten

► Maximale maat per deur: 110x300cm (bxh)

► Minimale maat per deur: 60x200cm (bxh)

► Door geheel Nederland voor hetzelfde bedrag geleverd (m.u.v. de Waddeneilanden)

Vrijblijvende inmeetafspraak? Nodig GewoonGers uit!

Voor iedere sparing of deuropening is er een oplossing van GewoonGers. Alle producten worden per bestelling op maat gemaakt. Natuurlijk komen we gewoon eerst vrijblijvend bij je langs om jouw bestelling in te meten en om te zien of jouw sparing of deuropening geschikt is voor GewoonGers (SPOILER: in 99,9% van alle gevallen is dit geschikt!). Stuur jouw voorkeuren in en laat je contactgegevens achter!

 • Perfect op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden alle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Dat is wel zo speciaal.
 • Altijd inclusief transport

  Met onze producten is transport altijd bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten achteraf. Wij leveren door heel Nederland voor één vast tarief.
 • Betaal thuis met PIN

  Bestellingen van GewoonGers kun je betalen vanuit huis met PIN. Wel zo veilig en gemakkelijk. Gewoon in jouw eigen omgeving.

Benieuwd of wij een mogelijkheid voor jou hebben?

Kijk gauw even verder. Alle deuren, glassoorten en modellen voor jou op een rijtje. Natuurlijk komen we graag bij je langs om alles in te meten en wordt iedere deur per bestelling op maat gemaakt.

Een nieuwe deur in 4 eenvoudige stappen

 • 1

  Kies je deur

  Op de website, via een offerte of in onze showroom kies je jouw product. Je hebt de keuze uit opdekdeuren, stompe deuren, taats-, schuifdeuren en wanden. Ook specificaties, zoals glassoort en sloten, kies je hier. Gekozen? Je krijgt direct de mogelijkheid om een vrijblijvende inmeetafspraak te maken.

 • 2

  Wij komen inmeten

  We komen bij je langs om jouw wensen door te nemen en de ruimte op te meten. Tijdens deze afspraak kun je ook je eerder gemaakte bestelling nog aanpassen of annuleren. Nog steeds enthousiast? Vast wel. Dan is hiermee is je bestelling compleet! Tijdens of na de inmeetafspraak plan je een datum in voor de montage van je bestelling en doe je een (aan)betaling.

 • 3

  Even wachten…

  Ja, het is lastig. Je wilt je nieuwe deur natuurlijk zo snel mogelijk. Je zult nog heel even moeten wachten, want wij maken ‘m helemaal op maat! Zodra je een (aan)betaling hebt gedaan en een montage-afspraak hebt gemaakt, start onze productie. De productie van jouw bestelling duurt maximaal 2 maanden. Leun achterover, wij doen het werk!

 • 4

  Alsjeblieft, je nieuwe deur!

  Het is zover: we komen je bestelling plaatsen! Heb je er bij stap 2 voor gekozen om 10% aan te betalen? Dan betaal je op deze dag het resterende bedrag. Enne… vergeet vooral niet te genieten van je gloednieuwe, gerse deur!

Laat je inspireren!

Bekijk hier de uiteenlopende woonstijlen waarin GewoonGers al deuren heeft mogen toepassen