Kies uit drie designs

Dubbele schuifdeuren met twee panelen tot max. 440cm breed; 300cm hoog

► Alles op maat voor één vaste prijs

► Altijd incl. inmeten en monteren

► Bestel nu, betaal pas bij inmeten

► Maximale maat per deur/ vast paneel: 110x300cm (bxh)

► Door geheel Nederland voor hetzelfde bedrag geleverd (m.u.v. de Waddeneilanden)

Vrijblijvende inmeetafspraak? Nodig GewoonGers uit!

Voor iedere sparing of deuropening is er een oplossing van GewoonGers. Alle producten worden per bestelling op maat gemaakt. Natuurlijk komen we gewoon eerst vrijblijvend bij je langs om jouw bestelling in te meten en om te zien of jouw sparing of deuropening geschikt is voor GewoonGers (SPOILER: in 99,9% van alle gevallen is dit geschikt!). Stuur jouw voorkeuren in en laat je contactgegevens achter!

 • Perfect op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden alle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Dat is wel zo speciaal.
 • Altijd inclusief transport

  Met onze producten is transport altijd bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten achteraf. Wij leveren door heel Nederland voor één vast tarief.
 • Betaal thuis met PIN

  Bestellingen van GewoonGers kun je betalen vanuit huis met PIN. Wel zo veilig en gemakkelijk. Gewoon in jouw eigen omgeving.

Benieuwd of wij een mogelijkheid voor jou hebben?

Kijk gauw even verder. Alle deuren, glassoorten en modellen voor jou op een rijtje. Natuurlijk komen we graag bij je langs om alles in te meten en wordt iedere deur per bestelling op maat gemaakt.

Een nieuwe deur in 5 eenvoudige stappen

 • 1

  First things first: bekijk welke mogelijkheden wij bieden

  Laat ons weten wat voor jouw situatie van toepassing is en welk ontwerp jij mooi vindt. Maak je keuzes in onze online configurator óf natuurlijk in onze showroom.

 • 2

  Je hebt jouw favoriet gekozen, maar hoe nu verder?

  Nu je toch in de configurator bezig bent: nodig ons uit op locatie! Dan nemen we de bestelling met je door en meten we de deur(en) of wand(en) ook direct nauwkeurig in. Laat je adresgegevens achter en plan zelf een afspraak.

 • 3

  Hallo, daar zijn we dan!

  Op de door jou gekozen datum. We helpen je de bestelling compleet te maken en de (aan)betaling kun je direct thuis doen door met PIN te betalen. Wel zo veilig.

 • 4

  Hoera! Jouw bestelling is succesvol ingemeten en verwerkt!

  Fijn, je keuzes zijn gemaakt en doorgegeven zodat de productie van start kan. Binnen 1 maand kun jij gaan genieten van je nieuwe deur. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is zelf een montagedatum plannen. Hiervoor ontvang je een mail.

 • 5

  Ding, dong: daar is je nieuwe deur!

  Jouw bestelling wordt geleverd op de dag die je zelf hebt uitgekozen. De metamorfose kan gaan beginnen, het duurt nu écht niet lang meer! Vergeet vooral niet te genieten van je gloednieuwe, gerse deur.

Zeeheldenbuurt roomdivider GewoonGers

Laat je inspireren!

Bekijk hier de uiteenlopende woonstijlen waarin GewoonGers al deuren heeft mogen toepassen