Herstelactie slotkasten opdek- & stompe deuren Gemonteerd tussen februari en september 2021

Is jouw deur tussen februari en september 2021 gemonteerd?

dan komt onze monteur graag bij je langs voor controle

Heb jij jouw GewoonGers-deur (opdekdeur of stompe deur) in de periode van februari tot en met september 2021 gekregen? Dan bevat de slotkast van jouw deur mogelijk een productiefout. Dit gaan we zo snel mogelijk herstellen. Vanaf maandag 29 november 2021 sturen wij onze monteurs op pad om onderdelen van jouw slotkast uit te wisselen.

Wat gaat er gebeuren? Onze monteur komt bij je langs. Het slot wordt losgemaakt en de bevestigingsschroeven van het slot worden vervangen. Daarna wordt het slot weer teruggeplaatst zodat de deur weer op de juiste manier sluit.

Hoe lang duurt de afspraak? We verwachten dat dit voor de monteur ongeveer 15 minuten duurt.

Wat gebeurt er als we dit niet doen? Dan bestaat de kans dat de schroefjes in de slotkast los trillen, waardoor het slot niet meer (naar behoren) functioneert.

Opdekdeur met geschilderd kozijn GewoonGers

Herstelactie GewoonGers

GewoonGers komt graag bij je langs om de schroefjes in jouw slot te vervangen. Annemarie legt uit waarom wij de schroefjes vervangen en wat er tijdens de afspraak gebeurt.

Constante kwaliteit, da’s pas gers!

Natuurlijk is het niet fijn dat jouw deur wellicht een productiefout bevat, daarom lossen we dit zo snel mogelijk op. Maak je afspraak direct online via de uitnodiging die we je per mail gestuurd hebben. Heb je de uitnodiging niet (meer) of twijfel je of jouw deur moet worden nagekeken? Neem dan contact met ons op.

Het vervangen van de schroefjes in jouw slot

Er worden 3 schroefjes in jouw slot vervangen. Hier zie je hoe dat eruitziet.