Roomdivider dubbele stalen scharnierdeur GewoonGers

WINACTIE OKTOBER WOONMAAND Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win €500!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Oktober woonmaand winactie! Schrijf je in en win €500. Actievoorwaarden zijn van toepassing. Ontvang wooninspiratie en blijf op de hoogte van acties, nieuwe ontwikkelingen én evenementen rondom GewoonGers!

"*" geeft vereiste velden aan

Schrijf me in!*

Oktober Woonmaand Winactie

Speciaal voor de oktober woonmaand zorgt GewoonGers voor een héle leuke winactie. Iedereen kan meedoen en de spelregels zijn heel eenvoudig: schrijf jij je in oktober 2022 in voor onze nieuwsbrief, dan maak je kans op een cadeaukaart van GewoonGers ter waarde van €500,-. De cadeaukaart is inwisselbaar tegen alle (maatwerk) producten in de webshop. Meer weten over de actievoorwaarden? Scroll verder.

Cadeaubon GewoonGers
Cadeaukaart gewoongers

Actievoorwaarden oktober woonmaand winactie

Meld je in de maand oktober aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van € 500,-. Deze cadeaukaart kun je besteden in de webshop van GewoonGers en is 5 jaar geldig.

  • Er worden 5 cadeaukaarten verloot onder iedereen die zich in oktober 2022 heeft aangemeld voor de nieuwsbrief van GewoonGers.
  • De waarde van een cadeaukaart kan niet worden ingewisseld tegen contanten of in geld worden uitgekeerd.
  • De cadeaukaart kan uitsluitend worden besteed in de webshop van GewoonGers.
  • Ieder e-mailadres maakt één keer kans.
  • Heb jij gewonnen maar al een bestelling bij ons lopen? Dan kun je de gewonnen cadeaukaart verrekenen zolang de montage en volledige betaling nog niet heeft plaatsgevonden. Het is vanuit GewoonGers niet mogelijk een terugbetaling te doen in combinatie met deze acties.
  • Bestel je deur in onze webshop of in een van onze showrooms.
  • Om mee te kunnen doen, moet je 18 jaar of ouder zijn.
  • Winnaars worden 1 november per mail op de hoogte gebracht, je kunt in dit geval een mail verwachten van het mailadres: marketing@gewoongers.nl (vertrouw andere e-mailadressen omtrent deze winactie niet!).

Hallo, wij zijn GewoonGers

Of je nu een deur voor in je bestaande kozijn, een taatsdeur, wand of schuifdeur wilt: wij maken ál onze binnendeuren en puien op maat, voor een vaste prijs. We komen jouw deur of wand bij je inmeten, maken ‘m helemaal op maat in onze eigen fabriek en komen ‘m daarna bij je monteren.

Inmeten en advies?

Maak een gratis afspraak aan huis voor inmeten en advies!