De U vorm handgreep

Voor elke deur mogelijk

Wil je meerdere GewoonGers deuren in huis en hou je van eenheid? Dan is de U vormige handgreep misschien wel wat voor jou. Deze deurgreep kan namelijk op elke deur geplaatst worden: je opdekdeur, taatsdeur of schuifdeur. Bekijk hier wat voorbeelden van de deurgreep. Daarnaast leggen we je uit hoe je deze deurgreep bestelt in de webshop.

Woonhuis Lloydpier Rotterdam taatsdeur staal glas detail

Deuren met U vormige handgreep

Of je nu een deur voor in je bestaande kozijn, een taatsdeur of schuifdeur wilt: onze deuren kun je kiezen met U vormige handgreep. Een ideale keuze als je al een taatsdeur hebt en er een opdekdeur in dezelfde stijl bij wilt. Óf wanneer je de handgreep gewoon heel gers vindt, natuurlijk.

De U vorm handgreep voor je deur in het kozijn

De deur in jouw kozijn vervangen wij gemakkelijk door een GewoonGers opdekdeur. Als je voor de U vormige handgreep gaat, sluit en opent de GewoonGers deur door middel van een magneetsluiting. Dit geeft jouw deur de uitstraling van een taatsdeur, maar hoeft hier geen verbouwing voor plaats te vinden. Let op: de stompe deur leveren wij niet met een U greep.

GewoonGers zwarte opdekdeur met handgreep
GewoonGers Opdekdeur met handgreep en magneetsluiting

De U vorm handgreep op je taatsdeur

In plaats van de slanke en smalle handgreep die standaard op een taatsdeur zit, kun je kiezen voor een U vorm handgreep. Dit zorgt voor een stoere en opvallende uitstraling van jouw taatsdeur.

De U vorm handgreep op je schuifdeur

Normaliter vind je een handgreep in de vorm van een kom op je schuifdeur. Als je kiest voor de U vom handgreep, geeft dit een stoere uitstraling aan de schuifdeur. Let wel op: met de U vorm handgreep kun je de schuifdeur niet volledig openzetten. Dit kan wel met de standaard kom handgreep, omdat hij in (in plaats van op) de deur valt.

Hoe selecteer ik die U vorm handgreep?

 1. Kies je favoriete deur in onze webshop 
 2. Personaliseer je deur: kies je favoriete vakverdeling, glassoort, enzovoorts
 3. Kies bij Extra opties Met U-vorm deurgreep

Je kunt ons natuurlijk ook even bellen of mailen: dan maken wij het voor je in orde. En wist je dat je tot en met je inmeetafspraak je bestelling kunt wijzigen? Vraag voor of tijdens de inmeetafspraak onze collega voor meer informatie!

Waarom een GewoonGers deur?

 • Perfect op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden álle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Altijd. Dat is wel zo speciaal.
 • Gemaakt in eigen fabriek

  Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen werkplaats. Zo waarborgen we de kwaliteit die we beloven en heb je altijd één aanspreekpunt.
 • Inclusief inmeten en monteren

  Het inmeten én de montage is altijd bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten achteraf. Wij leveren door heel Nederland voor een vast tarief.