De U vormige deurgreep

Wil je meerdere GewoonGers deuren in huis en hou je van eenheid? Dan is de U vormige deurgreep misschien wel wat voor jou. Deze deurgreep kan namelijk op elke deur geplaatst worden: je opdekdeur, taatsdeur of schuifdeur. Bekijk hier wat voorbeelden van de deurgreep. Daarnaast leggen we je uit hoe je deze deurgreep bestelt in de webshop.

Ontwerp jouw deur

De U vormige deurgreep voor je deur in het kozijn

De deur in jouw kozijn vervangen wij gemakkelijk door een GewoonGers opdekdeur. Als je voor de U vormige deurgreep gaat, sluit en opent de GewoonGers deur door middel van een magneetsluiting. Dit geeft jouw deur de uitstraling van een taatsdeur, maar hoeft hier geen verbouwing voor plaats te vinden.

Kopen zonder kijken stalen deur GewoonGers

De U vormige greep op je taatsdeur

In plaats van de slanke en smalle handgreep die standaard op een taatsdeur zit, kun je kiezen voor een U vormige deurgreep. Dit zorgt voor een stoere en opvallende uitstraling van jouw taatsdeur.

De U vormige deurgreep op je schuifdeur

Normaliter vind je een handgreep in de vorm van een kom op je schuifdeur. Als je kiest voor de U vormige greep, geeft dit een stoere uitstraling aan de schuifdeur. Let wel op: met de U vormige greep kun je de schuifdeur niet volledig openzetten. Dit kan wel met de standaard kom handgreep, omdat hij in (in plaats van op) de deur valt.

Deuren met U vormige handgreep

Of je nu een deur voor in je bestaande kozijn, een taatsdeur of schuifdeur wilt: onze deuren kun je kiezen met U vormige handgreep. Een ideale keuze als je al een taatsdeur hebt en er een opdekdeur in dezelfde stijl bij wilt. Óf wanneer je de handgreep gewoon heel gers vindt, natuurlijk.

vtwonen weer verliefd op je huis gers deur GewoonGers zwarte stalen opdekdeuren deur van hal naar woonkamer
Schuifwand witte stalen schuifdeur GewoonGers Witte Taatsdeur met vloerverwarming
gewoongers stalen deur brons glas vtwonen

Wist je dat...

GewoonGers deuren met U vormige deurgreep op maat maakt? Wél een make-over, maar géén gedoe met een verbouwing! Doe interieurinspiratie op!

FAQ

  • Wat is een U vormige handgreep?

    De U vormige handgreep is een handige en stoere deurgreep die op al onze deuren toegepast kan worden. Wil je hier meer van zien en wil je weten hoe je deze deurgreep bestelt? Lees dan alles over de u vormige handgreep.

     

  • Kan ik een U vorm handgreep aan mijn opdekdeur toevoegen?

    Ja, dit kan! In dit geval sluit je deur door middel van een magneetsluiting. Dit geeft je deur een taatsdeur gevoel. Wil je meer zien en/of weten? Lees dan het artikel Opdekdeuren met handgreep eens.