Taatsdeuren en vloerverwarming

De taatsdeur is een strakke, minimalistische deur die superhandig in gebruik is. De taatsdeur is daarom erg gewild! De scharnieren van de taatsdeur zitten niet in een kozijn, maar in vloer en plafond. Of je een taatsdeur kan plaatsen in combinatie met vloerverwarming, ligt aan het taatsdeursysteem van de deur. Kies je voor een taatsdeur bij GewoonGers? Dan is vloerverwarming geen probleem.

Ontwerp jouw deur

Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur scharniert in vloer en plafond en heeft daardoor geen kozijn nodig. Dat maakt de uitstraling van de taatsdeur modern en strak. Een ander kenmerk van de taatsdeur is dat ‘ie naar twee kanten open kan en vanzelf achter je dichtvalt, ténzij je ‘m op 90° open zet.

zwart stalen taatsdeur GewoonGers

Taatsdeuren en vloerverwarming

Of je een taatsdeur kan plaatsen in combinatie met vloerverwarming, ligt aan het taatsdeursysteem van de deur. Kies je voor een taatsdeur bij GewoonGers? Dan is vloerverwarming geen probleem. GewoonGers schroeft namelijk maar 8 millimeter diep in de vloer. Vloerverwarming zit altijd dieper dan 8 millimeter. Wij bespreken dit ook altijd bij jou op locatie, tijdens onze vrijblijvende inmeetafspraak.

Scharnierpunten taatsdeur

Een taatsdeur scharniert niet in een kozijn, maar in vloer en plafond (of een verlaging van het plafond). Door deze 2 scharnierpunten kan de taatsdeur ook aan beide kanten geopend worden. Beide scharnieren worden door middel van schroefjes vastgezet, zodat de deur stevig hangt. Het ligt aan het taatsdeursysteem hoeveel schroefjes je nodig hebt en hoe diep deze schroeven gaan.

Onzichtbaar taatsdeur systeem

Een taatsdeur kun je aan beide kanten openen: super handig! Een taatsdeur systeem zorgt ervoor dat je taatsdeur netjes en zachtjes achter je sluit. Hoewel het taatsdeur systeem hartstikke fijn in gebruik is, wil je het liever niet zien. Daarom heeft GewoonGers een oplossing gevonden.

Kopen Zonder Kijken Driebergen stalen gouden taatsdeur Gers deur
vtwonen Weer Verliefd op je Huis Woubrugge dubbele zwart stalen taatsdeur woonkamer naar hal GewoonGers
Stalen hoekwand Wand woonkamer stalen hoekwand stalen wand GewoonGers
vtwonen weer verliefd op je huis Zwarte stalen dubbele taatsdeur

Wist je dat...

GewoonGers taatsdeuren op maat maakt voor jouw sparing? Wél een make-over, maar géén gedoe met een verbouwing! Bekijk hier meer over onze stalen taatsdeuren.

FAQ

  • Kan een taatsdeur in combinatie met vloerverwarming?

    In 99% van de gevallen is vloerverwarming geen probleem voor ons. Het taatssysteem voor onze deuren is een opbouwsysteem. Dat wil eigenlijk zeggen dat het grootste gedeelte van het scharnier in de deur verwerkt zit. Voor het taatssysteem plaatsen we twee schroefjes in de vloer. Hiervoor hoeven wij slechts 8 millimeter diep de vloer in.

  • Wat is een taatsdeur?

    Een taatsdeur is een deur die aan de onder- en bovenkant scharniert. Hij valt niet in een kozijn, maar in een afgewerkte sparing. Je kunt ‘m daarom ook aan beide kanten openen. Lees alles over wat is een taatsdeur.