FEEST! De nieuwste opdekdeur mét kozijn is online!

Vanaf nu verkrijgbaar in de webshop en de showroom: het plafondhoge kozijn met opdekdeur! Voor € 1.999,- (met helder veiligheidsglas en deurklink), inclusief inmeten, montage én btw.

Nieuw: plafondhoog kozijn met deur

Heb je een kozijn dat je niet mooi meer vindt, heb je een sparing waar je een deur in wilt óf heb je een kozijn met bovenlicht dat je graag wilt vervangen? In de webshop vind je nu het plafondhoge kozijn met opdekdeur! Deze deur zorgt voor veel ruimtelijkheid en licht. Zonder te verbouwen of je vloer of plafond hoeven te repareren, heb je een gerse scharnierdeur tot aan het plafond!

Lees snel verder voor meer informatie over deze deur.

vtwonen s13 deur met kozijn GewoonGers
vtwonen s13 deur met kozijn GewoonGers

Specificaties van het plafondhoge kozijn met deur

 • Prijs: vanaf € 1.999,- (extra opties mogelijk, zoals U vorm handgreep en verschillende glassoorten). Altijd inclusief btw, inmeten en monteren.
 • Waar kan de deur geplaatst worden? In plaats van een al bestaand kozijn of in een afgewerkte sparing.
 • Afmetingen deur: maximaal 110 x 270 centimeter.
 • Wij kunnen komen inmeten als je oude kozijn er nog in zit. Deze hoef je dus niet te verwijderen voordat wij langskomen.
vtwonen s13 deur met kozijn GewoonGers

Zónder te verbouwen een kozijn tot aan het plafond

Als je een taatsdeur of schuifdeur in plaats van je kozijn wilt, zal je meestal je vloer moeten herstellen. Als je namelijk je oude kozijn eruit laat halen, mist er een stukje vloer! Als je voor het plafondhoge kozijn kiest, wordt ons kozijn precies over het ontbrekende stuk vloer gelegd. Een gerse blikvanger tot aan het plafond, zónder te verbouwen!

vtwonen s13 deur met kozijn GewoonGers
vtwonen s13 deur met kozijn GewoonGers

Waarom een plafondhoog kozijn met deur?

 • Perfect op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden álle blikvangers van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Scheelt jou weer een verbouwing.
 • Inclusief inmeten en monteren

  Je deur wordt op maat gemaakt voor jouw situatie. Wij komen de deur áltijd bij je inmeten én monteren. Deze service zit bij de prijs van de deur inbegrepen.
 • Makkelijk in gebruik

  Een grote, opvallende deur, zónder het zware gewicht. We maken gebruik van aluminium, waardoor onze deuren licht én duurzaam zijn. En vrijwel overal geplaatst kunnen worden.
Stalen opdekdeur GewoonGers
vtwonen s13 deur met kozijn GewoonGers

Ga je voor de deurklink?

Geeft je deur een robuust imago! De klink wordt gecoat in dezelfde kleur als de profielen.

Prijs vanaf € 1.999,-

Of de U vorm deurgreep?

Meer glas en minder profiel, daardoor lijkt de ruimte nóg groter. De deur sluit middels een magneet.

Prijs vanaf € 2.149,-

Wist je dat...

Je de U vorm handgreep aan alle deuren in de webshop kunt toevoegen? Zo creëer je nóg meer eenheid in huis wanneer je verschillende GewoonGers deuren hebt. Kies bij de opties in de webshop voor U-vorm deurgreep.

Bekijk een greep uit onze deuren