Alles over de deuren en wanden in 'Olive grey'

(RAL 7002)

Gers! Van 17 november tot en met 5 december hebben wij deuren en wanden in ‘Olive grey’ in de webshop! Deze olijfgroene kleur past in veel interieurs, óók die van jou? Lees hier alles over welke deuren en wanden wij in ‘Olive grey’ aanbieden én meer.

Hoekwand olive grey met taatsdeur vtwonen GewoonGers

Welke deuren en wanden zijn beschikbaar in 'Olive grey'?

Wij bieden de volgende producten tijdelijk in ‘Olive grey’ aan:

 • Taatsdeur (enkel en dubbel)
 • Schuifdeur (enkel en dubbel)
 • Paneel
 • Combinaties van een taatsdeur of schuifdeur (enkel en dubbel) met paneel (1 of meer)
 • Hoekopstellingen van taatsdeur of schuifdeur met pane(e)l(en)

Meerprijs van € 250,- per onderdeel.

Hoekwand olive grey met taatsdeur vtwonen GewoonGers

De kleur 'Olive grey'

Waarom wij fan zijn van de kleur ‘Olive grey’? Je leest het allemaal in ons blog. Wij leggen je uit in welke interieurs de deur of wand in ‘Olive grey’ tot zijn recht komt én hoe je de deur combineert met andere kleuren in huis!

Hoe komt de 'Olive grey' deur bij jou thuis?

Gewoon, hoe jij van ons gewend bent: de prijzen die je ziet zijn inclusief inmeten, een op maat gemaakt product én de montage. Binnen 2 maanden na inmeten heb jij jouw GewoonGers deur of wand in ‘Olive grey’ in huis!

Hoekwand olive grey met taatsdeur vtwonen GewoonGers
Hoekwand olive grey met taatsdeur vtwonen GewoonGers

'Olive grey' in het echt bekijken?

Kom vooral langs in onze showroom! Wij hebben een deur in ‘Olive grey’ voor je klaar staan. Verder nemen wij tijdens onze inmeetafspraak een stukje aluminium in de goede kleur mee, zodat je ‘m nog even in het echt kunt bekijken in je eigen omgeving. Bekijk vooral ook even ons blog over ‘Olive grey’ voor extra foto’s van de olijfgroene kleur!

FAQ

 • Veelgestelde vragen over de actie

  • Is ‘Olive grey’ een RAL kleur? Zo ja, welke?

   Ja, ‘Olive grey’ noemen we ook wel RAL 7002. De profielen worden afgewerkt middels een matte finish met fijne structuur (vergelijkbaar met een fijne zandkorrel).

  • Van wanneer tot wanneer is ‘Olive grey’ in de webshop verkrijgbaar?

   ‘Olive grey’ bestel je in onze webshop óf showroom van 17 november 2021 tot en met 5 december 2021.

  • Hoe krijg ik een ‘Olive grey’ deur in huis?

   Je bestelt je deur of wand gemakkelijk online of in de showroom (daar staat de deur ook!). Wij komen bij je inmeten (en nemen een sample mee van de kleur), maken de deur of wand op maat én komen ‘m binnen 2 maanden na inmeten bij je monteren. Bekijk de aanvullende voorwaarden.

  • Kan ik de kleur ‘Olive grey’ in het echt bekijken?

   Zeker! Bij ons in de showroom staat een deur in ‘Olive grey’ klaar om te bekijken. Daarnaast nemen wij tijdens het inmeten een sample mee van de kleur, zodat je ‘m ook nog in je eigen omgeving kunt bekijken.

  • Ik wil een ‘Olive grey’ deur of wand, met een U-greep. Kan dat?

   Dat kan! Alle taatsdeuren, schuifdeuren en wandcombinaties kunnen worden besteld in ‘Olive grey’ en U-greep. Deze optie vink je aan in de webshop. Kom je er niet uit? We helpen je hier graag mee, hiervoor kan je ons bellen of mailen.

  • Ik wil later graag meer deuren of wanden in ‘Olive grey’. Kan dat?

   Uiteraard kan dat! Heb jij tijdens de actie een deur in ‘Olive grey’ besteld en wil je het aantal GewoonGers deuren in huis later nog uitbreiden? Dan kun je, door middel van het doorgeven van je bestelnummer, een extra bestelling in ‘Olive grey’ plaatsen. Dit kan uitsluitend door contact op te nemen met GewoonGers per e-mail of telefoon. Bekijk de aanvullende voorwaarden.

  • Waarom kost een deur of wand in ‘Olive grey’ meer?

   In tegenstelling tot de zwartgrijze en witte afwerking, is de ‘Olive grey’ afwerking niet voorradig bij GewoonGers. De deuren en wanden worden speciaal voor jou in deze kleur gepoedercoat.

  • Kan ik ook een andere glassoort kiezen bij mijn deur of wand in ‘Olive grey’?

   Ja, dat kan! Je hebt de keuze uit helder glas, rookglas, rook matglas en matglas.

Bekijk een greep uit onze deuren en wanden in 'Olive grey'