skip to Main Content

Frequently Asked Questions

Veelgestelde vragen

Sommige vragen krijgen wij dagelijks gesteld. Om je wellicht alvast een stukje op weg te helpen kun je hier antwoord op een deel van de meest gestelde vragen terugvinden. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Hebben jullie een showroom waar ik de producten kan bekijken?

Ja, onze showroom is gevestigd in Vlaardingen en open van maandag tot en met zaterdag. Kijk voor de actuele openingstijden op onze contactpagina. Het inplannen van een afspraak is niet verplicht, maar wel aan te raden zodat we je van persoonlijk advies kunnen voorzien. Dit kan eenvoudig online.

Kan een standaard deur ook worden toegepast in mijn woning?

Met standaard deuren bedoelen wij deuren die kunnen worden toegepast in het huidige kozijn. Dit kan zowel worden toegepast in een stomp kozijn als in een opdekkozijn. De deur wordt afgestemd op de kozijnen die reeds aanwezig zijn. Wil je een hogere of bredere deur? Kijk dan eens naar één van onze maatwerk oplossingen.

Wat voor soort deuren zijn er mogelijk?

Er zijn vele mogelijkheden van standaard tot maatwerk. Onder maatwerk deuren vallen draaideuren met kozijn, taatsdeuren en schuifdeuren. Allen verkrijgbaar in enkele en dubbele variant. Het design hiervan bepaal je zelf. De standaard deuren zijn verkrijgbaar met paumellescharnieren en taatsscharnieren.

Ik wil langskomen, moet ik een afspraak maken?

Het inplannen van een afspraak is niet verplicht, maar wel aan te raden zodat we je van persoonlijk advies kunnen voorzien. Vooral de zaterdagen zijn altijd erg druk bezocht!

Ben ik aan standaard afmetingen gebonden voor mijn deur of wand?

Nee, indien je kiest voor maatwerk producten ben je vrij in het totaalontwerp. Wij adviseren waar nodig in stabiliteit en functionaliteit.

Ik woon op de 8e etage, kan ik dan een wand of deur krijgen?

Zeker weten! GewoonGers werkt middels een modulair op te bouwen systeem naar eigen ontwerp. Dat wil zeggen dat alle profielen en glaspanelen apart op locatie worden aangeleverd en ter plekke in elkaar worden gezet. Dit maakt dat wij op vrijwel iedere locatie kunnen leveren!

Waarom zijn de standaard deuren voordeliger?

Dit komt omdat de bestelde standaard deuren volgens een volledig geautomatiseerd programma worden verwerkt van facturatie tot aan monteren. Wij bieden de keuze uit een vooraf geselecteerd design, deurbeslag en glassoorten. Tevens maken we voor het plaatsen van onze standaard deuren gebruik van de kozijnen en scharnieren die al op locatie aanwezig zijn.

Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur is een deur die wordt uitgevoerd zonder kozijn. Deze deur wordt vastgezet op een scharnierpunt in de vloer en het plafond en kan naar beide kanten open.

Hoe wordt een taatsdeur gemonteerd?

De taatsdeuren van GewoonGers worden met het draaipunt gemonteerd in vloer en plafond. Deze deuren worden zonder kozijn uitgevoerd. Vloerverwarming aanwezig? Laat het ons weten zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken!

Kan ik een taatsdeur bestellen als ik vloerverwarming heb?

In de meeste gevallen kunnen we hierop inspelen. Zo kunnen we het taatssysteem bijvoorbeeld verlijmen en borgen met pennen die circa 8mm de vloer in gaan.

Is de prijs inclusief inmeten, transport en montage?

Indien je een maatwerk product bij ons hebt aangevraagd, is de prijs altijd inclusief inmeetservice, transport en montage. Ook voor jouw project willen wij de kwaliteit kunnen waarborgen die wij beloven. Voor de standaard deuren is inmeetservice en montage optioneel, maak je keuze in onze webshop.

Welke ontwerpen zijn er mogelijk voor mijn wand of deur?

Bijna alle ontwerpen zijn mogelijk. Jij bepaalt de verhouding tussen glas en aluminium. Bekijk voor inspiratie de projectfoto’s online. Staan jouw wensen hier niet tussen? Leg ons dan jouw ideeën voor!

Waarom aluminium deuren?

GewoonGers is al jaren specialist in het vervaardigen van aluminium producten. Onze aluminium wanden en deuren worden middels een modulair op te bouwen systeem in elkaar gezet. Dit geeft als voordeel mee dat onderdelen bij beschadiging te vervangen zijn en het eindresultaat strak en modern oogt. Lasnaden zijn niet aan de orde evenals stopverf. De profielen zijn onderhoudsvrij en zeer krasvast. Tevens is aluminium licht in gewicht wat met name wordt opgemerkt bij het openen en sluiten van deuren.

Hoe wordt een schuifdeur gemonteerd?

De rails van de GewoonGers schuifdeuren worden over het algemeen aan het plafond gemonteerd maar kunnen ook aan de wand. Dit dient een dragende constructie te zijn omdat de deur met het volledige gewicht aan het railsysteem komt te hangen. Onze deuren worden altijd aangeboden inclusief softclose en op maat gemaakte handgrepen. Een rails op de vloer is over het algemeen niet noodzakelijk, GewoonGers adviseert wanneer dit nodig is. Denk bijvoorbeeld aan extra brede deuren.

Is GewoonGers gesloten tijdens de bouwvakantie?

Nee, ook tijdens de bouwvakantie zijn wij gewoon geopend. Levertijden kunnen soms afwijken omdat sommige van onze leveranciers wel gesloten zijn. Zorg dat je jouw bestelling ruim op tijd plaatst!

Kan ik mijn showroom afspraak annuleren?

Dit kan zeker, hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. Indien je de afspraak via de website gemaakt hebt, kun je de afspraak gemakkelijk zelf wijzigen of annuleren via de e-mail die je van ons ter bevestiging hebt ontvangen. Bellen of e-mailen mag natuurlijk ook.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen via email: info@gewoongers.nl of telefonisch: 010-3072889

 

Stel je vraag

Back To Top