skip to Main Content

Aluminum sliding door

From € 1.500,- including VAT

De wanden van GewoonGers, in de volksmond ook weleens stalen wanden genoemd, worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Naast het feit dat GewoonGers erg veel deuren ontwerpt, produceert en levert is er ook vaak behoefte aan vaste wandpanelen. Denk bijvoorbeeld aan een extra raamwerk tussen hal en woonkamer, een glaswand op een keukenblok om het gedeelte nét iets te scheiden van de rest van de woning of zelfs een douchewand.

Met de wanden van GewoonGers sluit je een ruimte op een sierlijke manier af zonder verlies van gevoel voor ruimte of lichtinval in de woning. Naast het feit dat de wand een afschermende functie heeft, fungeert de wand als een waar sieraad voor de woning. Jij bepaalt het ontwerp voor de wand zodat deze geheel aansluit op jouw (huidige) interieur.

Details GewoonGers
stalen wand

Wanddikte:4,7cm
Toepassing:in afgewerkte sparing
Wandbreedte:vrij te bepalen
Wandhoogte:vrij te bepalen
Design:vrij te bepalen
Glassoort:standaard 33.1 helder veiligheidsglas
Profielkleur:standaard RAL 7021
Inmeetservice:inclusief
Montage:inclusief

Everything under one roof

From sketch to finishing: the entire production process takes place in our own factory. That's how we can guarantee the quality we promise. Another promise: we always deliver on the agreed date. Curious how we manage to do that?

 

 

Discover how we work

Gemaakt voor jou

Of je nu een deur of roomdivider wilt: onze handen maken wat jouw brein bedenkt.

Alles gebeurt onder één dak

Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen fabriek. Op die manier waarborgen we de kwaliteit die we beloven. Ook leveren we altijd op de afgesproken datum. Benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen?

Geleverd met ruim 14 jaar ervaring

Bij onze puien en deuren krijg je standaard onze jarenlange ervaring meegeleverd. Op de afgesproken datum.

You + GewoonGers

Can you imagine GewoonGers in your interior? Request a quote! It’s completely free. Well, the quotation, that is. Tell us about your interior and wishes or upload your own design! We will then contact you within one working day.

Back To Top